Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2010, 11:00   #24
JosephiNe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 29. Hafta Çok Bilmiş JosephiNe

Sude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu Yine mi sohbete çevirdiniz yahuu Bıktım sizin sohbetinizden (şaka tabiki)
Bu güzel sohbetin ardından güzel soruları hakkettin Jose'm

Yeni evinizden memnunmusun
Terasınızın manzarasını anlat
Çok sevdiğin bir şiirden 4 mısra alabilirmiyiz
Çok sevdiğin biz söz
Çok sevdiğin bir resim
Neden "gözlerim ışıldamıyo" die bizi kandısıosun bal gibi parlıo işte h.hhhhhh

yeni evimizi çok sevdimm e nede olsa kim buldu bendeniz:p
Terasımızın manzarası süper Karşımızda alabildiğince uçsuz bucaksız bir ışık fulyası özellikle Gece bir sürü cami var ve Ramazan olması dolayısı ile evlerin kimi ışıltılı kimi cansız ışıklarının arasından yeşil ışıklar yükseliyor adeta göz kamaştırıyor..Karşımızda dudullu tepesi var uzakta kalmasına rağmen dalgalanan Türk bayrağını görebliyorum ve suni gölü ayaklarımı uzatıp sandalyeye sigaramı çekiyorum içime manzara karşısında inan kalabiliyorum hele birde esiyor ki sorma işte değme keyfime kahve ile birlikte sude'm)

Elbette Behçet Necatigil çok severim..Kendimde biliyorsun sürekli karalıyorum birşiyler ama size ;Behçet'den bir dörtlük söim bilindik ama severim)

Gizli bahçenizde
Açan çiçekler vardı,
Gecelerde ve yalnız.
Vermeye az buldunuz
Yahut vakit olmadı..

söz olarak küme halinde soruyorsan eğer tek bir söz var..Dugularımın esiri olmaktansa Düşüncelerimin Kölesi olurum..Ama tek bir kelime ise sorduğun Söz; DİYORSUNNNNNN kelimesi

Çok sevdiğim bir resim ilk gördüğümde hayranlıkla baktığım bir resim vardı dur onu koyim:pBöyle içim bir tuhaf oluyor resme bakınca bilmem neden

Gözlerim parlamıyor ya vampirmiyim ben aşk olsun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver