Cevap: Kaç yıl oldu ? (:
Devlet Bahçeli , '2009 'u yazarken iki 0 var. 9'un yanındaki 0'ı sildiniz,kaldı mı 9... 2'nin yanındaki bir 0 var onu da sildiniz,kaldı mı 2... Toplayın ne yapar? 11 yapar.2009'un içindeki iki 0'ı da sildiniz ne kaldı ? 29 kaldı. 11 ile 29'u toplayın 40 yapar. Bunlar tesadüf olamaz! ' sözleriyle MHP'nin 40. kuruluş yıldönümünü kutlayalı 1 yıl...
Emniyet güçleri , aylardır aradıkları cinci hoca İsmet'i,Çağla Şikel ve Alişan'ın sunduğu ''Her Şey Dahil' programında görerek stüdyoyu basalı 1 yıl ...
Kenan Evren,Genç Bakış programında , 'ladys and centilmens .. bakın ingilizcemiz de var , ' diye kahkaha ararak iyice sevimsizleşeli 4 yıl ...
Özcan Deniz , 'Ben,yıllardır süregelen ve gitgide gerileyen arabesk türkücü imajını roketlemek istiyorum. Arabaların torpidolarında en arkada duran kasetleri önlere çıkartmak istiyorum .. ' diyerek kasetlerin yerini açıklayalı 7 yıl...
Süleyman Demirel, ''Herkes benim gibi 'gün dündür bugün bugündür' deyip işin içinden çıkamaz ! ''diyerek işin içinden bir kere daha çıkalı tam 1 yıl olmuş . |