Cevap: Erdoğan "kiracıyım" dedi ama...
Hep aynı şeyler glu. Biliyordum beni anlamayacağını ve yine biliyordum o yazdıklarımı başarı olarak gördüğünü.
Ben sana, şeriat terimini öğretmeye niyetli değilim. Öğretmeye çalıştığım şey kutsal kitabımızda ve o kıymetli bilginimizin aynı yolda gittiğini göstermekti. Bunu başarmışım.
Gelelim günümüz şeriat anlamına.. Günümüz şeriat adil yargılanmayı ön görmüyor. Kelime olarak önümüze getirilen şeriat, aslında seninde dediğin gibi İran gibi müslüman ülkelerin ve islam için öldürüyoruz diyenlerin şeriatıdır. Bizim ülkemizde de bu terimin getirilmesini arzulayan bazı kimseler var.
Benim ve senin bahsettiğin şeriat eskide kaldı. Şimdiki şeriat günümüzün yanlış yollar ve hedeflerle kelime anlamı doldurulan bir yapıdır. İşte biz bu yapıya karşıyız. Umarım şimdi anlatabildim.
Senin, Wikipedia'dan öğrendiğin dediğin bilgileri, ben sana nerden öğrendiğimi ve kimlere anlatığımı söyledim. O benim başarım değildir. O benim ulaşmak istediğim kitlelerdi.
Ben öğrenmek isteyenlere öğretiyorum ve öğrettiğim insanlar bilgiyi yanlış empoze etmeyen insanlardır. Ben sana birşey öğretemem. Çünkü seni, havuzun içinde olan balığa benzetiyorum. Sen o havuzun içinden çıkamazsın. Anlatmak istediğim sana ve senin ideolojine ters gelir. Ben bildiğim şeyleri öğrenmek isteyenlere öğretiyorum, öğretmeyede devam edeceğim..
Farklı boyutlara daha fazla taşınmadan daha fazla yazmıyayım.
Yorumlarımı okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi IFlar..
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi |