|
CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bilmeden biliyormuş gibi görünmek insana kârdan çok zarar verir.
Bu yazdıklarını cüzzama benzetiyorum. O da ufak birşeyden başlar sonra dağılır. Hatadan bahsediyorsun ama yazdıklarından bi habersin.
Ertuğrul Gazi bir gece eşi Hayme Hatun'un çığlıklarıyla uyandı ve geceyi aydınlatan güneş bir başka doğmuştu. Onlarda biliyordu koca bir imparatorluğu 2 avuç boyunda bir bebek kuracaktı. Dünyayı dize getirecek olan çocuktu o. Sen bana şeriati tanımlamaya çalışıyorsun ben sana aklının ucuna bile gelmeyecek tozlu raflarda saklı tutulan Osman Gâzinin yaptıklarından bahsedersem, Şeyh Edebâli'nin öğrettiklerindende bahsetmem lazım.
Şeriatin ne demek olduğunu ben Şeyh Edebâli'nin miraslarından öğrendim. Sen kimden öğrendin? Araştırmacıyım diyorsun araştırmayı seviyorum diyorsun. Dayanağın yok.
Ben Şeriat hakkında 250 kişilik lisans üstü yapan topluluğa koca bir anfide konferans şeklinde slaytlı anlatımlar yaptım. Sen neyden bahsediyorsun? |
Yine aynı şekilde konuşuyorsun CanDostu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Cok bilmiş bir edayla konuşuyorsun dogrudur herşey'i bilebilirsin ama şunu unutma ; "Herşey'i bilsende bunu hiç bir zaman belli etme" Merak etme ben senle burada bilgi yarıştırmaya kalkmam benim bilgim belli dayanagım belli şeriatı cok iyi bilseydin şeriat'ın İslam özgürlügü oldugunu bilir ve o son satırda yazdıgın şeyi yazmazdın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Belkide biliyorsundurda işine gelmiyordur buna birşey diyemem. Ertugrul Gazi ile ilgili yaptıgın alıntıyı bir cok kaynaktan ve hocadan dinledim etkileyici bir alıntı hatta sonu dahada etkileyici, bu hikayeyi şimdi bir daha okuyunca duygulandım sağol bu duyguları yaşattıgın için. Ben Şeriat'ı nereden ögrendim şuradan ögrendim ; Efendimiz (S.a.v)'in hadislerinden ögrendim Kuran-ı Kerimden ögrendim. Sen Şeyh Edebali hz'lerinden ögrendiysen ikimizde aynı şeki ögrenmişizdir.Yukarıda yazdım Şeriat'ın Dayanagı Kuran-ı Kerimdir. Benimde dayanagım Kurandır. Kuran- Kerim kimi yarı yolda bırakmışki benide bıraksın ? Şunu anlamadım birden neden hayıflandın ? Keskin sirke bana zarar vermez kendi küpüne zarar verir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şunu unutma ; Sakinligini efendiligini ve saygısını yitiren bir insan boş bir insandır. Lütfen bunlara dikkat et yaptıgın saygısızlıktır.
DipNot ; Yazıklarımdan Haberdarım merak etme keşke sende yazdıklarını göndermeden önce 1-2 defa okusan daha iyi olur..Elhamdürillah Osman Gazinin yaptıklarından haberdarım ha bilmedigim birşey varsa sen bunu biliyorsan buyur anlat sabaha kadar dinlerim yeni şeyler ögrenmek iyidir. Ama yok bu bildiklerin seni yüceltiyor sanıyorsan yanılıyorsun başkasına ögretmedikten sonra o bilginin hiç bir anlamı yok boşuna onuda yazıp elini yormuşsun. Ben sana şeriat'ı sordum sen bana kişisel başarıları anlatmışsın yinede sagol böyle böyle birşeyler ögreniyoruz işte.