Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2010, 13:23   #7
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gülen hakkında merak edilen o soru

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adam kendi insanlarina sahip cikip.. desteklicene.. yabancilara baglaniyor. yabancilarin dusuncelerine uydugu icin onlarda onu tutuyor.. burada bile Gulen yeri var katolik universitede.. Nerden geliyor bu paralar..

Keşke biraz araştırsaydın. Bu Hoca ve arkadaşlarını ciddi manada 1-2 seneden fazla araştırdım bu cemaatten bir cok arkadaşım var sevdigim insan var. İlk gunlerde bende aynı soruyu sordum"Sizin bu para nereden geliyor allasen hoca ABDden kredimi alıyor" vs laflar diyordum sonra araştırınca şunu gördüm ; Bu işe gönül vermiş adamlar evlerinden kısıyorlar midelerinden kısıyorlar cocuklarından kısıyorlar okul acılsın veya farklı bir eğitim kurumu acılsın diye ellerinden gelen en fazla yardımı yapmak için didiniyorlar. Ve diger okullardan kazanılan paranın bir kısmı o okul için diger kısmıda yeni acılacak eğitim kurumları için harcanıyor. Hoca yabancılara uymuyor yabancılar hocaya saygı duyuyor. Yabancılar bu adamın neler yaptıgını araştırıyorlar. Evet bu insanlarında yanlış bir cok şeyi var ama cok dogru yaptıkları onlarca şeylerde var. Bardagın dolu tarafından bakmak lazım şuan Türk kültürü ve dili bu insanlar sayesinde diger ülkelerde biliniyor ve konuşuluyor. Bu insanlar fedakarlık yapıp Afrikaya gidiyorlar oradaki insanlara yardım ediyorlar türkçe ögretiyorlar.Düşünün Bogaziçi,ODTÜ veya İTÜ mezunu gencler hiç bir karşılık beklemeden afrikaya asyaya veya latin amerikaya gidiyorlar bunların yaptıklarını takdir etmek yerine neden hala karşı cıkılır anlamıyorum. Objektif bakmak lazım. Komple desteklemiyorsan bile dogru yaptıkları şeyleri desteklemek lazım. Gerci ülkemizde böyle birşey söz konusu değil, bu insanlar hakkında iyi birşey söylediginde Hemen "Cemaatci yaftası yiyorsun veya Gerici yaftası" Bu insanlar sayesinde Afrikadan birisi cıkıp Türkiye hakkında iyi kötü bir bilgi elde ediyor.Bu kişiler biz istemesekte yurt dışında bizleri temsil ediyorlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet