Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2010, 13:08   #6
Kayahan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gülen hakkında merak edilen o soru

Noyan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Açıkçası ben Fettullah Gülen taraftarı bir insan değilim. Fakat göz var, nizam var arkadaşlar. Çok değil, öz benlik dediğimiz olgu çerçevesinde biraz gözlem yaparsanız o adamı çözersiniz.

Bu adam Türkçe olimpiyatları yapıyor. Yabancı ülkelerde öz ve öz Türk öğretmenlerle gidiyor, Türkçe eğitimi veriyor, Türk okulları açıyor. Ne Arapları götürüyor, ne Arapça dersi verdiriyor.

Deniyorki bu adam neden Amerika'da o zaman? Be kardeşim. Elin gavuru ülkemize girip küresel çete işlevleri yürütürken, kendi ülkesinde "Neden Türkiyede?" diye bir laf çıkıyor mu? Bu demek değildir ki Fethullah Gülen de Amerika'da operasyonel savaşlar veriyor. Fakat Amerika özgürlükler ülkesi. Benim yasalarıma tehdit olmayın, gerisi önemli değil diyor adamlar. Bugün bir Fethullah Gülen, Necmettin Erbakan, rahmetli Bülent Ecevit, rahmetli Alparslan Türkeş Türkiye'nin ayrı görüşlerdeki temel yapı taşlarıydı. Fakat hepsi iyi birer arkadaştı. Bu liderlerden üç tanesi aynı hapishaneye düştüğünde aynı lavobalarda duş almış, aynı seccadelerde namaz kılmışlar, aynı gayenin muhabbetini etmişlerdir.

Fethullah Gülen taraftarı değilim, fakat taktir ediyorum...

GuzeL AcıkLaman İçin Teşekkürler Hangimiz Türkcemiz üzerine Bukadar Bir yatırım yaptı tamam adam kendi ekibini on planda tutuyor ama o ekip kac kişi kac kişi burdan evine ekmek getiriyor bir baskaları gibi hırsızlıkmı yaptırıyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver