|
CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
FG harekatının gerçek amacını burda tartışmak istemiyorum. Tartışırsam konu çok büyük yerlere gidecektir. Şu durumda devlet adamları birşey yapamıyorken benim burdaki yazılarım birşeyi değiştirmeyecektir.
Bu FG ve onun herakatı o kadar iyi olsaydı, Türkiye'nin yaptığı kpss ve pmyo sınavlarının sorularını çalıp kendi cemaatindekilere ve onların esnaf diye nitekeledikleri kişilerin çocuklarına vermezdi ! |
PMYOda dönen oyunları herkes biliyor önceleri bir cok cemaat ve kesim soruları alıyordu bu sadece Hocanın adamları yapmyordu. Yukarıdaki yazımın son satırında yazdım bunca konferans düzenliyen insanlarmı yanlış tanıyor yoksa bizlermi ? Bizimkisi kulaktan dogma bilgiler kaçımız araştırmıştırki ? Bir elin parmagını gecmeyecegine adım kadar eminim. Bizim toplumumuzda bu var Sadece bu Hoca ile alakalı bir durum değil cogu insan'ada aynı şeyler yapıldı. Araştırmadan soruşturmadan bu adamların bir coguna iftira atıldı. En basitinden Beziüzzaman Said-i Nursi hz'leri için binlerce iftira atıldı şimdi noluyor ? Cogu siyasi lider veya profesör bilerek veya bilmeyerek Üstadın sözlerini kullanıyor onu örnek gösteriyor. Biz birşeyi bilmesekte Allah herşeyi görüyor. Samimi değilse Allah cezasını verir zaten