Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2010, 22:13   #19
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : srcmaster

röportajla ilgili 1-2 bilgi vermek isterim aslında bu röportaj haziran ayında yapılmıştı yapıldıktan sonra benim temmuz ayında 20 - 25 günlük bir tatile çıkmamla röportaj bekledi o zaman zarfında temmuz ayında röportaj hazırlandı beklemeye alındı tatilde laptopum bozulunca istanbuldaki bilgisayarımdan röportajı alıp tekrar düzenledim.

bir diğer konuda röportaj geç olmasıyla ilgili yorum yapıldı aslında röportaj geç olmuyacaktı bu zaman zarfında hem srcmaster (umut) kardeşimizle denk gelemiyorduk hemde röportaj olayına kendisi sıcak bakmıyordu..

IF ailesinin bilgisine sunulur.

Yorum ; IRC aleminde ender sayılayacak kişilerden biriside srcmaster umut kardeşimizdir. şahsen ben kendisini tanımıyordum bir anda Crypthon IRCNET`i duyunca ve belli sunucularda bu sunucuyla alakalı bilgiler gördüğümüz zaman kendisinin IRC alemine birşeyler kattığını fark ettim ve kapısını çaldım sağolsun oda bizi kırmayıp röportaj teklifimizi kabul etti. sıcak kanlı samimi dürüst bir arkadaşımız..

umut kardeş herşey gönlünce olsun..

Not : benden önce ve sonra düşüncelerini paylaşan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim..

Konu beston tarafından (16 Ağustos 2010 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan