10 Ağustos 2010, 21:40
|
#40 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 27. Hafta ''Çok Bilmiş'' Disconnected
Ahmet; yıllardır tanıdığı bir arkadaşının annesinin hastane masraflarını gidermek için Ali'den 10.000 tl borç para ister. Aksiliktir ki Ali'nin üzerinde de nakit para yoktur. Normalde Ali banknotsuz gezmez ama o ara kargaşadan ötürü evde unutmuş diyelim. Ali durumun aciliyetinden ötürü bu parayı kız arkadaşından alır ve para transferini gerçekleştirir. Eve geldiğinde her zamanki gibi duşunu alıp, koltuk altı losyonunu sürer, duştan önce çıkardığı iç çamaşırları ve çorabını giyip üzerine birde parfüm sıkarak bu durumun giderek iğrençlesine yol açar. Sonra bilgisayar başına geçip kahvesini yudumlamaya koyulur. Fakat o da nesi? Gizemli, soğuk, ürkütücü bir mail gelmiştir. Mail başlığında "ahauhauah" yazmasına rağmen içini bir ürperti kaplayıverir. Konu içeriğinde verilen mesaj açık ve nettir. Bir süre önce borç para verdiği arkadaşından Ali'ye "Sen ne mal adamsın" yazan bir mail gelmiştir. Meğer Ahmet'in annesinin hastane masraflarını giderme mazereti düzmeceymiş. Ali, arkadaşının temiz duygularıyla nasıl da apansızca oynadığının farkına varmıştır. Artık çok geçti. Yüzünde bir tebessüm belirir ve forumda dinlediği şarkıdan birkaç cümle yazar; Nerde bıraktım kalbimi bilmem, ah nerede vah nerede. Nerde unuttum kalbimi acaba, ah neredeee vav nerede. Bir bulabilsem ah nerede. Ne olurdu yerinde duraydı. Daha dün kalbim şuradaydı. Taşıdım hamal gibi ben kalbimi bunca sene. Tam ona muhtaç olunca çekmiş gitmiş nerede. Neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Ah neredeee vahhh nerede Aşağıdaki soruları yukarıdaki paragrafa göre cevaplayınız: Soru 1: Ahmet, Ali'yi nereden tanıyor? A) Forumdan B) IRC'den C) Msn Messenger'dan D) Ok tşk aeo mcx by asl pls E) Ben bilmem beyim bilir Soru 2: Ahmet'in dinlediği müziğin tarzı nedir? A) Rap B) Arabesk C) Metal D) Musiki E) İlahi Soru 3: Ali'nin lakabı nedir? A) Pezo B) Çakal C) ahauahauh D) Bu şıkka lakap bulamadım E) Helper? Soru 4: Paragrafta kaç ulama vardır? A) 15 B) 18 C) 20 D) 10 E) Sayamadım lan :/ Soru 5: Ahmet gerçekten Ali'nin mail ile yaptığı ithamı hakediyor mu? A) E heralde lan. Bir çırpıda o kadar para verilir mi? Verilirse o adama mal denir yani B) Yok olm insanlık diye birşey var saçmalamayın C) Bazen D) dslkmngfslşghnsşlsghşlkg E) Ne gülüyosunuz lan? Her bir soru 20 puan üzerinden değerlendirilecektir. Başarılar. |
| |