10 Ağustos 2010, 18:51
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| PC'nin konsolu ezdiği an...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Oyun firmaları konsol oyunlarına özel oyunlar çıkara dursun, PC'ler oyun donanım piyasasında konsolların hepsinin toplamından 2 kat daha iyi sonuçlar aldı. PCGA Horizons'ın araştırmayla ilgili açıklaması şu şekilde; " 2009'daki yıllık PC oyun donanımları, aynı yıl piyasaya sürülen Wii, Playstation 2, Playstation 3 ve Xbox 360 oyun konsollarının toplamını 2'ye katladı."
"Son çıkan oyunları çalıştırabilecek ve güçlü bir ekran kartına sahip olan bilgisayarlar 2009 yılında 54.6 milyar dolar sattı. Bu sayının 2014 yılında 61.3 milyar dolar olması bekleniyor."
Konsolların oldukça güçlenmesi ve oyun piyasasını kendi taraflarına çekmeye çalışmalarına rağmen; PC'de oyun oynama zamanları artık geride kaldı diyenler için, PC piyasası bu sayılarla, ben daha uzun süre buradayım diyor.
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |
| |