Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2010, 18:08   #33
Owner
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP’de 2. kaset skandali

Disconnected Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen daha siyasetin ne olduğunu bilmiyorsun , senin gibileriyle muhatap olmak dahi seviyemi düşürmeme yeterli . Önce tarihini araştır ondan sonra geç karşıma.

Ünlem koymak senin söylediklerin yanında hiç kalması lazımdı, nasıl olduda dikkatini çekti ? Görüş belirtirken , benim üzerimden belirtirken özellikle atarlı giderli konuşmayacaksın , bildiğini söyleyeceksin, okuyan okur okumayan kendi yorumunu yapar. Başkalarını alet etmeyi asıl sen yapıyorsun , güzelde laf çeviriyorsun. Benim siyaset bilgimi bazıları gibi büyütmem , ben bildiklerimi bilirim , başkalarının benim bildiklerimi bilmesine gerek yok.

Tek bir laf söylüyorum. . .

CAHİLİN AKLINA BİRŞEY SOKMAK ZORDUR. . . O SOKULANI ÇIKARMAK İMKANSIZDIR.

Burada istediğimiz kadar post atalım duralım boşa yani .

İyi IF'ler. [/B][/FONT]

Sen daha siyasetin ne olduğunu bilmiyorsun , senin gibileriyle muhatap olmak dahi seviyemi düşürmeme yeterli . Önce tarihini araştır ondan sonra geç karşıma.

Aynı nakarattan sarmış gidiyorsun aynen devam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin gibi Siyaset bilmeyen biriyle siyaset tartışılmaz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver