Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2010, 18:02   #31
Owner
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP’de 2. kaset skandali

glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ecel yargıda yapılacakları bilmedigin apacık ortada. Yargıda kimse saltanat kurmuyor aksine yargıya bagımsızlık ve tarafsızlık getiriyor. Dikkat edersen Milletin Meclisinin sectigi kişiler, Yök'ün Gönderecegi 1 Profesör ve Cumhurbaşkanının sececegi üyeler ve kendi asil üyeleri olacak Mahkemenin içinde. Bu saltanat kurmak mı yoksa farklı birşey mi ? Kardeşim Üstün körü yorum yapmayın ya bir okuyun paketi ondan sonra istediginiz kadar sallayın AKPye. Cıkıp kimse diyemez Bu maddeeler milletin zararına diye. Milletin zararına diyecek insanın okudugunu anlama becerisinden şüphe duyarım..

Böyle giderse dedim değilmi cümleyi okumayı bileceksin anlıcaksın sindreceksin ve cevap atacaksın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yökte kim var şuan akpnin seçmiş olduğu kişiler iktadar kim akp akpi vekiller secicek yani
Adam kısaca yargıya egemen olacak .Ben sana bişe diyim o halde aklıma geldi İstanbul Universitesi rektörlük Secimleri Yunus söylet rektör oldu bu adamın kariyerini sana söyliyimmi ? Recep beyin aile doktoru olması akpde görev yapmıs olması konuyla pek bi ilgisi yok ama deme geregi duydum Bunun yanı sıra en cok oyu alan ve yıllardır 25 yıldır Çapa tık fakültesi ana bilim dalı baskanlıgı yapan ve belkde yunus söyletin hocası olan adam rrektör olamadı neden siz hangi zihniyeti savuyorsunuz hala ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver