10 Ağustos 2010, 18:01
|
#29 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: CHP’de 2. kaset skandali
| EceL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şuan benle muhatap oluyorsun başka yerleri karıştırma beni millet ilgilendirmez benim bir kişiliğim var ve kişiliğim Recep beye Sayın demeye uygun değil eğer sayın dersem kişiliğimden taviz vermiş olurum ozaman diğerlerinden bir farkım olmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben bilmemde sen bilirsin değilmi : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))) Milleti aşalama kompleksinizden vazgeçinbeni aşalıyacak üstünlüğü sende görmüyorum.
içki masalarındaki Siyasi sohbetlerle , köşe başlarında arkadaşlarla sigara içerken yapılan siyasi sohbetlerle burada görüntü kirliliği yapmayın!.
Ben Burda görüş bildiriyorum siz sanırım tbmm de bu muhabbetleri yapıyrsunuz . Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu arada burası tartışma platformu banada görede şuan sen görüntü kirliliği yapıyorsun ayrıca cümlenin sonuda ünlem koyma bişe ifade etmiyor. |
Sen daha siyasetin ne olduğunu bilmiyorsun , senin gibileriyle muhatap olmak dahi seviyemi düşürmeme yeterli . Önce tarihini araştır ondan sonra geç karşıma.
Ünlem koymak senin söylediklerin yanında hiç kalması lazımdı, nasıl olduda dikkatini çekti ? Görüş belirtirken , benim üzerimden belirtirken özellikle atarlı giderli konuşmayacaksın , bildiğini söyleyeceksin, okuyan okur okumayan kendi yorumunu yapar. Başkalarını alet etmeyi asıl sen yapıyorsun , güzelde laf çeviriyorsun. Benim siyaset bilgimi bazıları gibi büyütmem , ben bildiklerimi bilirim , başkalarının benim bildiklerimi bilmesine gerek yok.
Tek bir laf söylüyorum. . . CAHİLİN AKLINA BİRŞEY SOKMAK ZORDUR. . . O SOKULANI ÇIKARMAK İMKANSIZDIR.
Burada istediğimiz kadar post atalım duralım boşa yani . İyi IF'ler.
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m... |
| |