10 Ağustos 2010, 17:33
|
#21 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: CHP’de 2. kaset skandali
| Alıntı: | Birincisi Recep bey demeye hakkın yok senin , saygın olacak halkın seçtiği bir Başbakana , Sayın Başbakan Recep Bey diyeceksin. Bu Nasıl bi cümledir benim başbakanım değil ben demem arkadaşım şahşen onun için insanlara nasıl hitap edilecegini ögretmene gerek yok Saygıdeğer olsa saygıdeğer başkanımız deriz |
Sen bilmezsin EceL , babana amcalarına sor bakayım , eskiden Başbakan'a Sayın ile başlanmadığı zaman ne oluyordu. Şimdi kanı 5 para etmez bir muhabir bile çıkıp İleri geri konuşabiliyor. Bu adam en büyük hatayı konuşma özgürlüğü vermekle yaptı aslında. Bizim milletimize bu fazla güzellik oldu. Senin saygın o başbakana olmayacaksa , onu seçen milyonlarada saygın yoktur demektir. Senin Türk halkına saygın yoktur demektir.
| Alıntı: | İkincisi , şimdiye kadar kimse kaldırmadı neden Başbakanımız kaldırsın ? Senin başbakanın neden kaldırsın yolsuzluk dosyası bini aşmış Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu adam yapıyor yada yapmıyor demiyorum , ama yapıyorsada en azından millete vermesinide biliyor. Biraz yorum yaparken eski günleri düşünerek yapın, verilen hizmetleri göründe konuşun. Sağdan soldan duyduğunuz , içki masalarındaki Siyasi sohbetlerle , köşe başlarında arkadaşlarla sigara içerken yapılan siyasi sohbetlerle burada görüntü kirliliği yapmayın!.
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m... |
| |