Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2010, 17:33   #21
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP’de 2. kaset skandali

Alıntı:
Birincisi Recep bey demeye hakkın yok senin , saygın olacak halkın seçtiği bir Başbakana , Sayın Başbakan Recep Bey diyeceksin. Bu Nasıl bi cümledir benim başbakanım değil ben demem arkadaşım şahşen onun için insanlara nasıl hitap edilecegini ögretmene gerek yok Saygıdeğer olsa saygıdeğer başkanımız deriz

Sen bilmezsin EceL , babana amcalarına sor bakayım , eskiden Başbakan'a Sayın ile başlanmadığı zaman ne oluyordu. Şimdi kanı 5 para etmez bir muhabir bile çıkıp İleri geri konuşabiliyor. Bu adam en büyük hatayı konuşma özgürlüğü vermekle yaptı aslında. Bizim milletimize bu fazla güzellik oldu.

Senin saygın o başbakana olmayacaksa , onu seçen milyonlarada saygın yoktur demektir. Senin Türk halkına saygın yoktur demektir.

Alıntı:
İkincisi , şimdiye kadar kimse kaldırmadı neden Başbakanımız kaldırsın ? Senin başbakanın neden kaldırsın yolsuzluk dosyası bini aşmış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu adam yapıyor yada yapmıyor demiyorum , ama yapıyorsada en azından millete vermesinide biliyor. Biraz yorum yaparken eski günleri düşünerek yapın, verilen hizmetleri göründe konuşun. Sağdan soldan duyduğunuz , içki masalarındaki Siyasi sohbetlerle , köşe başlarında arkadaşlarla sigara içerken yapılan siyasi sohbetlerle burada görüntü kirliliği yapmayın!.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet