Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2010, 16:54   #14
Owner
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP’de 2. kaset skandali

öyle basit oyunlara gelinmemeli bence. Türkiyede referandum öncesi gerginligi arttırmak için yapılan şeyler. +1

Akpde siyasi komplo senaryo tükenmez referandum süreci ve ramazana ayına girdiğimiz bügünlerde.Çamuar At İzi Kalsın Kalsın Politikası Birincisi Recep bey demeye hakkın yok senin , saygın olacak halkın seçtiği bir Başbakana , Sayın Başbakan Recep Bey diyeceksin. Bu Nasıl bi cümledir benim başbakanım değil ben demem arkadaşım şahşen onun için insanlara nasıl hitap edilecegini ögretmene gerek yok Saygıdeğer olsa saygıdeğer başkanımız deriz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İkincisi , şimdiye kadar kimse kaldırmadı neden Başbakanımız kaldırsın ? Senin başbakanın neden kaldırsın yolsuzluk dosyası bini aşmış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ı ?
Bende Recep Bey Diyorum Aslında Siyasete Girmem Uzak Dururum Polemik Sevmiyorum.Şuraya bi görüntü koyun bizde susalım Ozaman Söyle Yapalım bende Açayım bir Web Sitesi Yazayım akpnin X vekili x vekiliyle şok şok Ispat varmı arkadaşım görüntü varmı herzmanki gibi çamur at izi kalsın politikası Ulu Önder Atatürklümüzün Kurduğu Parti Hakkında Yorum Yaptığımızı Unutmayalım.

Konu Owner tarafından (10 Ağustos 2010 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet