Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2010, 15:46   #15
RoCKeR
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkekler neden laf atarlar?

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yer haric digerlerine katiliyorum, cunki insan kendini bildikten sonra, buyudugu yer onemli degil..

Egitim, ve yetistirme tarzi, uzun zamandir yazilmayan olgun dusuncelerden biri dusunuyorum tebrikler.
katiliyorum

Şimdi neden yetiştirildiği yer dediğimi şöyle açıklayayım...

Kişinin ergenliğini geçirdiği yer çok önemlidir.Çünkü insanlar 15-16'lı yaşlarda kendilerine rol modeller seçerler.. Seçtikleri kişilerde genelde Mahallelerinde, semtlerinde kendisinden 4-5 yaş büyük, abi diye nitelendirilen insanlardır. Bu insanlar 15-16 yaşında cocugun ileride olmak istedikleri karakterlerdir o dakikadan itibaren..

Yetiştirildiği yer derken, Türkiyede özellikle bazı yerlerde büyük semtçilik var.Semtçiliğin olduğu yerlerde çok nadir dostluğun öne çıkmasına rağmen, büyük oranla, kavgalar, olaylar, madde kullanımı ve konuda tartıştığımız mevzuat ortaya çıkar.

Bu sebepdendir ki, Kişinin yetiştirildiği yer, semt, mahalle, diğer etkenler kadar önemli olmasada büyük paya sahipdir.

Demek istemiştim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver