Cevap: CHP’de 2. kaset skandali
Arkadaşım , şakamısın : ) Yazdıklarımı dikkatli okumuyorsan , ne diye yorum yazıyorsun. Laf olsun diye yorum yazma , bak ben yorumuna saygımdan en az 3 kere okudum. Boş laf olsun diye yazı yazma.
Yalan söylüyorsun gibi ağır bir hitamla bulunuyorsun, beni tanıyormusunda yalan söylediğimi söylüyorsun. Ben araştırdım göremedim olamazmı, senin yapman gereken bir link koymak buyur burdan bak demek , öyle birşey varsa eyvallah demek düşer banada. Sonuçta hatasız kul olmaz , ama burada 112 millet vekili ve milyona kadar üyesi olan bir topluluktan bir partiden bahsediyoruz. En önemliside bu partinin başa gelme olasılığı var. Bunları savunursanız , bu adamlar yarın öbürgün zina yı bile serbest kılar , hepimizde izleriz.
Birincisi Recep bey demeye hakkın yok senin , saygın olacak halkın seçtiği bir Başbakana , Sayın Başbakan Recep Bey diyeceksin. İkincisi , şimdiye kadar kimse kaldırmadı neden Başbakanımız kaldırsın ? CHP'nin havlama seslerini duyup , onun dediğini yapmak zorundamı ? Bir kere dokunulmazlık kalksa en başta baykal güme gider biraz araştır derim bunun sebebini .
Bilinçli olmanıda beklemiyorum artık , sadece yorum yazmadan önce 2-3 kere oku öyle yaz , boş beleş postlar atma, düşünerek yaz. Sonuçta buradada özgürüz yorum yapmakta, bak -rep bile vermiyorum beğenmediğim yorumlarına , çünkü burada güzel güzel konuşarak tartışma ortamı oluşturabiliriz. En azından bunu yapacak akıl ve fikir var. CHP için insanlarla kötü olmam ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m... |