Cevap: CHP’de 2. kaset skandali
İşte klasik zihniyet. Sanane adam zina yaptıysa? Bu kadar basit bir soruyu dolandırmadan cevap verebilecek misin?
Yüzün kızarmadan cevap verebilecek misin bu durumdan nemalanarak hakkın olmadan neden yargıladığını?
12 yaşındaki bir kıza tecavüz edilirken sesiniz neden çıkmıyor? Akpli bir belediye başkanı özürlü bir kıza tacizde bulunurken peki neden sesiniz çıkmıyor?
Yapılan bu kara propagandaların adresini yukarda gösterdim. Neden yapıldığıda şimdi sizin yazılarınızdan anlaşılıyor. Yazılarınızı herkes okusun ve anlasın neden bunlar gündeme getiriliyor.
Her partinin belirlediği bir yol vardır. Sen bu yolda bağımsız değilsin her hangi bir partiye üyeysen ve partiye bağlılık yemini ettiysen, partinin önüne engel olarak çıkıyorsan ben bundan ard niyet ararım. Tıpkı sizlerin bu durumda yaptığınız gibi.
Din dersiniz yaptığınız bu konuşmaların hikmetinden sühal sormazsınız kendinize.
Ayrıca şunuda söylemek istiyorum. Zina yapmak günah ama bir kişiye zina yapmadan zina yaptın diyorsan ve suçluyorsan bu zinadan daha kötü bir günahtır.
Ramazanın başlayacağı günlerde sizce neden bu haber çıktı? Tahmin ediyorum sizde anladınız..
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi |