Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2010, 23:22   #17
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Evet" Kavgası

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bence nikah sahipleri dava açsa kazanacaktır.

Nikah şahitleri dava açsa kazanamazlar. Ülkemizdeki Parti genel başkanları her Festival'e siyaset katıyorlar. En basitinden Devlet Bahceli katıldıgı her festival'e siyaset bulaştırır. O halde bu adamlarada saldırılmalı ? bu adamlarada saldırdıklarında tebrik edecekmisin saldıranları ? Festivaller dügünlerden daha eglenceli ve uygun olmayan yerlerdir.

----------

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu arada glu, biz burda ülke yönetmekten ve ülkenin yönetilmesi için belirlenen anayasadan bahsediyoruz, reklamlardan değil. Bu ülkede belirli bir orana sahip partiler var o partiler insanların sesi. Sen bu sesi kısamazsın.

Benim verdigim Farz-ı misaldi ve mantık olarak aynı kapıya cıkan bir misaldi. Kimse kimsenin sesini kısmıyor konuşmasına birşey diyen yok aksine birşey diyen sensin. ben yazıyorum sen Demokrasi diyorsun bir alt satırda kutuplaşma diyor yine kendini bozuyorsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver