09 Ağustos 2010, 13:56
|
#34 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 27. Hafta ''Çok Bilmiş'' Disconnected
Hayat öyle bir düzen üzerine kurulmuşki , olmazsa olmaz dediklerimizde birgün bir bakmışsın yok olmuşlar. Bu durumda olmuyorlar , bizde yaşamaya devam etmek zorunda kalıyoruz. Çok bilmişe konuk olmanın tek kötü yanı aynı anda 50 tane soru sorulması bir kişi tarafından Saçma sorulardan sıkılırım, zor soruları severim Olmazmı , ah keşke hep çocuk kalabilseydim Buraya 2006 da üye oldum. Asıl üye adım bu değil , üye olma sebebimde IRC server , help dünyası merakımdır. Stephen Hawking 'e bayılıyorum. Her kitabını , her filmini izlerim. Ama okumaya doyamadığım kitap ; Metal Fırtına. 3 ama 3üde Erkek Sevdiğim kişinin uyuması hoşuma gider. Mümkünse hiç kalkmasın hep uyusun Bilgisayar ve uyku Aldatıldım, ama o kişi kendisini aldattı. Yeğenlerim Tayfun ve Onat. Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz. Kuş tüyü yatak , su yatağı, Audi a3 Gizlimiz saklımız yok , her türlü soruya açığız.
----------
| Nymph Nickli Üyeden Alıntı
|
En sevdigin müzik nedir?
En sevdigin yemek bide (Aklım fikrim yemekte acıktım yaw)
En sevdigin arkadaşın forumdan?
| Kulağa hoş gelen , beni anlatan her türlü müziği dinlerim. Genelde arabesk Mantı , ama annem yapmışsa ( Genelde yemek ayrımı yapmam , patlıcan olmasın yeter ) GoogleBot, MSNBot. ( Ayrım yapmam arkadaşlarım arasında )
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m... |
| |