Herkes sustu o zaman soralım devam edelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
/ns register 123456
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (xwerswoodx)
/ns register 123456
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (hamit)
/ns register 123456
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (mert)
Parantez içinde belirttiğim 3 nicki aynı şifre ve email ile kayıt ettim. Ben 1 komut ile 3 nickide düşürmek istiyorum. (Root admin olduğunuz varsayalım yani herşeyi yapabilme yetkiniz var)
Bu 3 nicki hangi komut ile düşürebilirim?
|
xwerswoodx Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Herkes sustu o zaman soralım devam edelim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
/ns register 123456 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (xwerswoodx)
/ns register 123456 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (hamit)
/ns register 123456 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (mert)
Parantez içinde belirttiğim 3 nicki aynı şifre ve email ile kayıt ettim. Ben 1 komut ile 3 nickide düşürmek istiyorum. (Root admin olduğunuz varsayalım yani herşeyi yapabilme yetkiniz var)
Bu 3 nicki hangi komut ile düşürebilirim?
|
/ns dropemail
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
---------------------------------------
#Hamit kanalını kaydettim,
1-) Kanalın levels opsiyonları normal levels opsiyonları. (/msg chanserv levels #hamit reset)
2-) Kanalda herhangi bir nick yok.
3-) Leaveops opsiyonu kapalı
4-) irc.services normal yani founderler ~(.) alıyorlar...
Kanalıma giriyorum kanalım kayıtlı, kanalda kimse yok +q(~) almama rağmen kanalda +o(@) gözüküyorum
Kanal kayıtlı
Nickim identify edilmiş
Servislerde bir sorun yok
Kanala bir kişi gelince yani kanalda benden başka biri olunca /hop ladığımda normal olarak ~(+q) gözüküyorum
Kanalda +qo almama rağmen neden @(+o) gözükmemi sağlayan komut açığı nedir?