Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 27. Hafta ''Çok Bilmiş'' Disconnected
| Barbie_ Nickli Üyeden Alıntı
|
ßu Güne Kadar yapıpta Pişman oLduqun Kaç şey Vardır ?
Bu Dogum gününü Nasıl Kutlamak isterdin ?
| Birden fazla , bir daha o hataları yapmamaya çalışıyorum. Doğum günümü evde TV izleyerek geçireceğim.
---------- 1 İyi bir moderatörsün , gayet samimi içten birisisin , içinde olanı dışına direk yansıtan birisisin. Aynı ben : )
2 Dost dediğimden , çocukluk arkadaşımdan , akıl almaz bir kazık yedim. İnanmıyorum dostluğa , ama genede dost olmaya çalışıyorum. Buda benim zaafım galiba.
3 Bana mesaj atmasını istemediğim kişilerin inatla ve ısrarla beni hala rahatsız etmesi , ama önemsemiyorum artık. Kendi haline bıraktım.
4 Odam kireçtir benim, Yüzüm güleçtir benim, Soyun da gel yanıma, Tenim ilaçtır benim!.
5 En kötü günüm diye birşey yok , çoğu günüm kötü geçiyor çünkü.
6 Tüm kötülüklerine rağmen , serefsizliklerine rağmen geri dönmüş eski sevgiliyi , sevgine hakim olamayarak tekrar kabul etmen. Aynı zamanda utanç verici , ama aşk işte.
7 Özlediğim birisi var , ama kim olduğunu söylemek istemiyorum. Bu konuda bilmişlik yapmıcam : )
8 '' R '' harfini diyemeyen , herkes tarafından yanağı mıncıklanan bir çocuktum : ) Gerçi hala tam olarak diyemiyorum ya neyse : )
9 Olcay ( Babam )
10 1 veya 1 bucuk ay önce. Keşke daha önce karar verseydim diye.
---------- Umut , eski mahallemden kankam : ) İkilem , başımın belası , herzaman ikilemlerde kalmışımdır. Kötümser, hiç bir zaman kötümser olmadım , hep çıkar yolunu aradım ve herzamanda öyle olacak. Akıl , bende olmayan birşey. Eğer akıl olsaydı bugün daha iyi yerlerde olurdum. ( reel anlamda ) Kadere inanırım , imanın şartlarından çünkü. Öyle bile olmasa gene inanırdım. Başıma gelen yüzlerce olay var, eğer kaderimde olmasa yaşayamazdım onları. Olmazsa olmaz dediklerim , Ailem Ailem Ailem, Allah başımdan/başımızdan eksik etmesin. Uzatmamam gereken bir ilişkiyi uzattım , şans verdim olmadı , bir daha verdim gene aynıydı. En saçma hareketim , Herşeye olur olmaz gülerim : ) Yapmam dediğim bir şeyi yaptım , normalde tüm uyarılarıma rağmen olumsuz davranan kişilere 2nci şanslar verdim. Ama sonuç gene hüsran. Gerçekten olmak istediğim tek yer , tek başıma kafamı dinleyeceğim , tüm teknolojiden uzak bir yer. Yalan ; Bazılarına göre yalancıymışım. Doğru ; Doğru söylememek gibi bir imkanım yok , kalbimden geçen beynimden geçen direk ağzımdan çıkar. Sanal dostluklara inanırım , çünkü sanalda insan gerçek kişiliğini sergiler, kötü olan reelde çevredeki tepkilerden korktuğu için kötü olamaz, ama sanala gelip klavyesini konuşturur. İçini döker bir nevi. Sanal hayatın bir gün bitmesi gerekiyor , belkide en kısa zamanda. Son ; Hepimizin sonu aynı olacağı için cevap belli. Masumiyet ; Bir bayanda en önem verdiğim şeydir , masum olsun , isterse dünyanın en çirkin kızı olsun. Yeterki masum ve içi temiz olsun. Beyaz ; Beyazıt Öztürk geliyor aklıma Rdaşım : ) O insanlara sormak lazım , ben hiç öyle birşey yapmadım. Kendimi , yorgun uykusuz aç ve bilincimi kaybetmiş gibi hisediyorum şu anda. Anlatılmam , yaşanmamda , beni çözmek kolay değildir. Ben bile kendimi anlatamıyorken , bir başkasının beni anlatma cürretini göstermesi , gerçekten canımı çok sıkıyor. Hakkımda bilgin yoksa, fikrinde olmasın!. Seni bana sorsalar , dostluğun kıymetini bilen birisisin, herkese çok cabuk güveniyorsun , biraz daha dikkatli ol. Babam , babama haddiden fazla düşkünümdür. Ancak , evde babamla en çok kavga eden ve 1,5 seneye yakındır doğru düzgün konuşmayan , aynı sofrada dahi oturmayanda benim. Dengesizlik işte ne yaparsın : ) NOT : Biraz sakin ol tek tek sor
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m... |