Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2010, 00:08   #23
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 27. Hafta ''Çok Bilmiş'' Disconnected

Lady Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Çok bilmiş..
Ufak tekef sorularım olucak
Olmazsa olmazların? diye banal bir soru
Babanla içme muhabbetlerinizden birini anlatırmısın?
Ve Güzel bir yerden Esenyurt'a taşınmak orda yaşamak nasıl bir duygu ?

Olmazsa olmazlarım , sabit görüşlü olmamdır. Görüşten kastım söylediğim sözdür. Şunu şöyle yapacaksın dediğimde onun zıttı yapılır ise , aşkımdan ölsemde , ailemden sevdiğim biriside olsa affetmem.

Karşılıklı oturup içme fırsatı bulamadık , fakat birgün amcamla tarlada oturup içiyorlardı , bende araba oturup içtim tek başıma . Babam geldi arabayı sen kullan biz çok içtik dedi. Onlar 5 tane içmişti ben sayısını hatırlamıyorum : ) Neyse mecburen okey dedim , yola çıktım 5 dakika geçmedi bmw ye sürttüm arabayı Sonrası malum. .

Yerin gelişmiş olması yada olmaması önemli değil , ama insanların düşünceleri bana çok zıt düşünceler , hemen hemen hepsi değişik düşünceler içindeler ve inanılmaz kıskanç ve dedikoducular. Çoğunluk bir kesimin doğulu olmasınında bazi dezavantajları var. Hayırlısı diyelim.

----------

aSiTürK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Disconnected? Hayatta Olmassa OlmaZın?
Disconnected Tuttugunu Koparan ßirimiSin?
Disconnected Galatasaray Senin İçin Ne Anlam İfade Ediyor?

ßu 3'ünü İstiyoRum

Hayatta olmazsa olmazım , bilgisayarım ve ailem . Allah bunları başımdan eksik etmesin

Tuttuğumu koparan birisi değilimdir, öyle olsam şu anda daha iyi yerlerde ve konumlarda olurdum. İnan bana , benim kaçırdığım fırsatları bilsen yuh bu kadarda olmaz dersin. Hatta hakarete kadar varır sözlerin

Daha bugün üzerimde GS forması vardı , eniştem dediki her maçta bunu giymek zorundamısın , bende bu forma için daha doğrusu Galatasaray için karı boşarım dedim! Artık gerisini sen anla benim için ne anlam ifade ettiğini.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver