06 Ağustos 2010, 00:08
|
#23 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 27. Hafta ''Çok Bilmiş'' Disconnected
Olmazsa olmazlarım , sabit görüşlü olmamdır. Görüşten kastım söylediğim sözdür. Şunu şöyle yapacaksın dediğimde onun zıttı yapılır ise , aşkımdan ölsemde , ailemden sevdiğim biriside olsa affetmem. Karşılıklı oturup içme fırsatı bulamadık , fakat birgün amcamla tarlada oturup içiyorlardı , bende araba oturup içtim tek başıma . Babam geldi arabayı sen kullan biz çok içtik dedi. Onlar 5 tane içmişti ben sayısını hatırlamıyorum : ) Neyse mecburen okey dedim , yola çıktım 5 dakika geçmedi bmw ye sürttüm arabayı Sonrası malum. . Yerin gelişmiş olması yada olmaması önemli değil , ama insanların düşünceleri bana çok zıt düşünceler , hemen hemen hepsi değişik düşünceler içindeler ve inanılmaz kıskanç ve dedikoducular. Çoğunluk bir kesimin doğulu olmasınında bazi dezavantajları var. Hayırlısı diyelim.
----------
| aSiTürK Nickli Üyeden Alıntı
| Disconnected? Hayatta Olmassa OlmaZın?
Disconnected Tuttugunu Koparan ßirimiSin?
Disconnected Galatasaray Senin İçin Ne Anlam İfade Ediyor? ßu 3'ünü İstiyoRum | Hayatta olmazsa olmazım , bilgisayarım ve ailem . Allah bunları başımdan eksik etmesin Tuttuğumu koparan birisi değilimdir, öyle olsam şu anda daha iyi yerlerde ve konumlarda olurdum. İnan bana , benim kaçırdığım fırsatları bilsen yuh bu kadarda olmaz dersin. Hatta hakarete kadar varır sözlerin Daha bugün üzerimde GS forması vardı , eniştem dediki her maçta bunu giymek zorundamısın , bende bu forma için daha doğrusu Galatasaray için karı boşarım dedim! Artık gerisini sen anla benim için ne anlam ifade ettiğini.
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m... |
| |