Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2010, 14:16   #13
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 27. Hafta ''Çok Bilmiş'' Disconnected

AngeLus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mirabaa :Pp

-Hayatında yarım kalan şeyler seni nasıl etkiler?
-Takıntıların varmıdır?
-Herkesle arkadaş olurmusun ?
-Hayat şu ana kadar sana ne öğrettı ?
-Yalnızlık ne ifade ediyor ?
-Mutlu olabilmen icin ne gerekli ?
-Hayatta karşılaştığın en büyük sorun neydi.. nasıl üstesinden geldin?

Yarım kalma sebebine bağlı , elimde olmayan imkanlardan dolayı yarım kalmışsa oluru buymuş demekki der fazla takmam kafama , yada hayırlısı değilmiş derim.

Takıntılarım saymakla bitmez ama en önemli takıntım , yapma dediğim şeyin yapılması. Eğer yapma dediğim halde yapılıyorsa , alın işte size o anlık en büyük takıntım : )

Evet , herkesle hemen arkadaş olurum , hatta çokda güvenirim, hayatımda belkide en büyük hatalarımdan birtanesidir. İki lafa , iki gülücüğe hemen kanarım.

Hayat şu ana kadar bana tek birşey öğretti , düşenin dostunun olmadığı!.

Yalnızlık ne ifade ediyor , Mutluluk , sessizlik , güzellik, AÇLIK! ( yemek yapmasını bilmiyorumda ) : )

Mutlu etmeye çalıştığım kişinin beni mutlu etmeye çalıştığını görmek!.

Bir dönem birisine güvenip çalıştığım bankadan kredi çektim, ödenmedi ve iki misli olarak bana geri döndü. Tamda o sıralar , bankadan ayrıldım. İşte ozaman en zor dönemlerimdi , çalışmadığım halde 470 Tl küsürat gibi bir para ödemek zorundaydım , ve ödüyordumda. Çok zordu hiç unutmam.

----------

Mekselina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En sevdiğin ve sevmediğin yanlarını anlat bakalım bize

En sevdiğim yanım , her ne olursa olsun hep gülerim. Kavga ederken bile gülerim , birden sinirlenirim olanlar olur: )

En sevmediğim yanım ise , çok çabuk bağlanırım. 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer veririm, eee haliyle arta kalan 2 kuruşlada satılırım

----------

Kayahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba biLmiş Hatta ÇoK biLmiş

Hayat feLsefen Nedir_?

*Çok bilmiş değilim , ama bilmemişde değilim

Dününü unutma , yarınını düşün , bu gününü yaşa : )

----------

Nymph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden Disconnected nicki?
Ve
Disconnected nasil biridir?
IRC ile tanişman nasil oldu?

Düz mIRC'lerde bağlantınız koptuğu zaman * Disconnected yazar, anlamı '' Bağlantı kesildi.'' demekti. Bu yazıyı eskiden gördüğümüzde , cafe ortamında bağlandığımız için zamanımız her zaman kısıtlı olduğu için , ayağa kalkar ağzımıza gelen küfürü sayar , cafeciye abiii bağlantı gitti diye seslenirdik. Benim sanal hayatımda kayıtladığım ikinci nicktir. Başkada nickim olması , makara olsun maksat sohbet olsun diye girdiğim bir kaç sunucu varsa 1-2 sene öncesinde ozamanlar başka nickler kullanırdım.

Disconnected bir sanal ortam elemanıdır. Bu Disconnected helperliğe gönül vermiş birisi , hiç bir zaman komut bilgisiyle övünmedi , övünenlerlede muhatap olmadı. Kendi çapında helperleriyle birlikte sanal hayatını daim ettirir : ) Birde tutkularından biri haline gelen IF.

1999 yılında 5'nci sınıfa gidiyordum. Halkalıda oturuyorduk , ozamanlar halkalıda ilk internet cafe açılmış. Arkadaşlarım bahsediyorlar şöyle böyle diye , bir oyun var birbirlerini vuruyorlar diye. Neyse bende eve gittim , babamdan para istedim , bana verdiği para 250 bindi : ) Cafeye gittim , bilgisayara oturdum , cafe sahibi oyun açmaya başladı, abi dedim şu yandaki abi ne yapıyor dedim chat yapıyor dedi. Banada ondan aç dedim, sen ne anlarsın la dedi , abi bana ondan aç sen dedim. Sonra undernet di galiba tam hatırlamıyorum bir sunucuya soktu beni. Yanımdaki abide yardımcı oldum işte , şöyle tıklayacaksın böyle yazacaksın felan : ) 3-4 ay sonra 17 Ağustos depremi oldu , bir haber sitesinde haber editörüydüm. : ) Güzel günlerdi. .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver