Cevap: S.O'nın Hayatından ...
Otelde çalıştığımı resepsiyon görevlisi olduğumu daha öncede belirtmiştim. Gündüz vardiyasındayım. Tek başıma olduğum için resepsiyonu bırakıp yeme içme ihtiyaçlarımı göremiyorum. Onun yerine sipariş verip otele getirtiyorum ne yiyeceksem. Bu durum çok sinir bozucu herkesin gözü önünde yemek yiyorsun ve içeriye müşteriler girip çıkıyor sana soru soruyorlar ağzında lokma laf anlatıcan diye canın çıkıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Müşteride canım benim anlayış göstericek ya tamam kardeşim sen yemeğini ye biz bekleriz acelemiz mi var diyor ama sorular o sırada havada uçuşuyor.
M; Klimalı mı ?
Ben; Yok diyorum ..
M; hımm klimasız zor olur ya Peki odada buzdolabı var mı ?
Ben; yok diyorum... hımm klimasız ve buzdolapsız ..
M; Peki balkonu var mı ?
Ben; yokk diyorum .. ve sonunda lokmamı bitiriyorum .. Beyfendi hepsi var ama yer yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Müşteri sinirleniyor kardeşim iki saattir soruyorum niye doğru düzgün cevap vermiyorsun !!
Beyfendi müsade etmediniz ki ağzımdaki lokmayı bitireyimde cevap vereyim makineli tüfek gibi takır takır saydın !!! ..
Bunun gibi birçok sorun yaşıyorum yemek yerken .. Patronuma sesleniyorum yemek molası verin laan bana !!
Konu SeytaninOrkestrasi tarafından (04 Ağustos 2010 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir.
|