03 Ağustos 2010, 13:35
|
#28 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Gul Kokulu Peygamberime
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hâlâ senin yetimliğin düşer payıma Hâlâ senin öksüzlüğün gelip oturur En onmaz bir yanıma, Sensiz üşüdüm dehlizlerinde zamanın, Gülen yüzlerin ruhları mahkum, Sen heybetini dağlara bıraktın Sıcaklığını çöllere Gidişini sakladın bir hurma çekirdeğinde, Vuslatları alıp gittin bir başına Sarı takvimleri bana bıraktın Firakları devşirdim zamanın aynalarında Kum saatlerine bakarak bekledim gelişini Heyhâtlara gömüldüm , Hangi gecenin sabahında bulurum ben seni, Günde beş defa iyi-kötü savaşı çıkartır kelimelerim, On dört asırlık uzaklıktan geliyorum kapına Suskunluğum, susuzluğum bu yüzden Bu yüzden sensizliğinde gurbetlerin dili lâl şairiyim. Senden sonra aşkın gözünü kör etti insanlık Bizlere âmâlık miras kaldı cedlerimizden Kör bir yılan Sevr’de bin yıldan beri yolunu bekler, Benim de beklediğim bu duraktan Yolun geçer mi senin, Gülüşün kadar sıcak gül kokuna hasret çekerim, Senden sonra güllerini kana buladılar, Gönlümün gözyaşları çoğaldı mısralarda, Yetim kalmak ve öksüz olmak Manasını yitirdi zamanla, Oysa bütün yetimlikler, bütün öksüzlükler Firakının tam manasıydı alinti
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |