02 Ağustos 2010, 14:46
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Röportaj : Steppenwolf
| stonecypher Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Herşeyden önce, birbirimize karşı emek konusunda biraz daha saygılı davranabilirsek, inanın bana IRC konusunda çok iyi yerlere geleceğimize eminim. Çünkü IRC ve WEB, birbirinden ayrılmaz iki ana öge gibidir. WEB desteği olmayan bir IRC geri planda kalmaya, IRC desteği olmayan bir WEB ise alışılagelmişin dısına çıkamamaya mahkumdur.
- Yeni başlayan arkadaşlarımıza ise tek tavsiyem şu olacaktır, kesinlikle yılmayın ve başarabileceğinize daima yürekten inanın.
Sabah işe gideceksin biliyorum saatte cok gec oldu. Bilinmesi gereken özelliklerini öğrendik az çok. Vakit ayırdıgın icin çok teşekkür ediyorum Furkan. Asıl ben teşekkür ederim Serkan. Tüm IRCForumlari ailesine burdan sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Hoşça kalın.
Hoşça kal.. Not : Alışılagelmişin dışına cıkarak ,"Oranın, buranın, şuranın tüm web sistemlerini ben kurdum" demek yerine, "orada, burada, şurada bulundum" tarzında yaptığı mütevazi konusmalardan dolayı, sonsuz teşekkür ediyorum.
| Irc + Web Adına GüzeL 1 Düşünceyi, Savunuyor + Öneriyorsunuz.. Kısa da oLsa Süper Röportaj dı. SizLere de, TşkLer TebrikLer... |
| |