Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2010, 20:50   #1
Cry
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Web üzerinden bilgi çekmede ufak bir sorun.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:sockopen:yayin:{ sockwrite -n $sockname GET / HTTP/1.1 sockwrite -n $sockname Host: yayinakisi.com $+ $crlf $+ $crlf } on *:sockread:yayin:{ var %yayinsecme sockread %yayinsecme if (<span class='prgtur'> isin %yayinsecme) { echo %yayinsecme } } alias htmlfree { var %x, %i = $regsub($replace($1-,$+($chr(38),#8217,$chr(59)),'),/(^[^<]*>|<[^>]*>|<[^>]*$)/g,$null,%x), %x = $remove(%x,&nbsp;) return %x }

Örnek bir satır:

<span class='yazilar'><span class='prgtur'>Gezi</span><span class='kanal'>TV8</span><span class='tarih'>2010-07-28</span><span class='saat'>saat: 23:15</span> </span> <br /><span class='aciklama'>Programın bu bölümünde Gülhan Şen, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’yi tanıtıyor…</span></span></a>

Ben şimdi bu satırdan sadece bold ile belirttiğim Gezi kelimesini çekmek istiyorum. Sonrası ile ilgilenmiyorum. $gettok kullanabileceğimin farkındayım ancak, bu çekeceğim 1 kelime de olabilir 2 de 3 de. O yüzden kullanamıyorum.
Yani <span class='prgtur'> ile </span> arasındakileri çekmek istiyorum. Kaç kelime olacağı belirsiz.

Yardımlarınızı bekliyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet