Cevap: Roportaj : economist
Biraz Nostalji yapılmış 94 yıllarına dayanarak. Güzel bir izlenim ve röportaj. Ancak IRC gibi konulara fazla para yatırmak yersiz. Uzun zaman uğraştım farklı rumuzlar kullandım. İnsanlar tanıdım milyonlarca. Ama arkadaşlar IRC hayatının iç yüzü dışarıda gördüğünüz gibi değildir. Şahsen hemen, hemen IRC konusuna çok fazla para harcadım. Ancak şuan IRC için harcamış olduğum paralar boşaymış. IRC dediğim zaman hemen, hemen bir çoğunuzun eski ISP hizmeti veren kurumsal şirketler. Medya yayın organları v.s TV proğramları yani sizlere saymak ile bitiremem. Ancak Oyun desteği, Web tabanlı sistemler ve sitelere harcadığım paraların %400 oranı herzaman bana geri dönmüştür. Çünkü farklı konulara ne kadar çok yönelirseniz. O kadar çok yararını ve ülkemize faydasını göreceksiniz. IRC artık bitti. Paranızı boşuna harcamayın. Bilinmiş sunucular harici sunucu açan arkadaşlarımızda bu tip davranışlardan vazgeçmeli ve Mevcut potansiyeli olan IRC tutkunlarını farklı alanlara yönlendirmesin. Röportaj iyi ve güzel. Katkısı olan bütün arkadaşlara teşekkürler... |