23 Temmuz 2010, 15:28
|
#8 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Populer kişilerin resimleri =)
| pijamalikedi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
j*b ellerine sağlık kuzucummm cok güzel olmus ahahah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) az ic canım az ;dd
Slipoş ; yoo gayet güzel cıkmısım kıyaferim de hos sadece biraz şaşkın şaşkın bakmışım o kadar da olsun yani j*b ayyasını tasımaktan yorulmusum jkdsfjkdfjkdf;dd Kendine baksana asıl duba gibi olmussun yatiyosun habire kıs uykunda gibi skdjjkfjkasdfjk
| Keş gibisin,saa içki ısmarlamak istiyorum şlsakdlşsakşad ;d Lan demek istemiyorum saa.Pijoş,Kış uykusunda olamam çünkü şuan yaz.Aradaki mevsim farklarını göz önünde bulundurman gerekirdi.j*b'ye laftı demek bu AYYAŞ olayı felan hımss annadı ben. (: Disconnected,j*b dedi ki,Yasin senin resmini koyabilir miyim herhangi bir sorun olur mu ? şeklinde.Bende yok dedim herhangi bir sorun olmaz.Başka ne gibi birşey olabilirdi ki? Lady,kendine bayılmana gerek yok.Hatırlatayım dedim kankee ;D JosephiNe,on numarasın her zamanki gibi ;p Nymph,sana öyle gelmiştir ;p
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |
| |