Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Temmuz 2010, 23:52   #6
Bozkurt-
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türk Erkeğinin Attığı ''Dil Dayağı''

vallahi baylar bayanlar bilmiyorum ama bunu yazmak zorundayım siddet her erkeğin basvurduğu ve önlenmesi zor bir durum.kadınların susması bazen olayı yatıştırsada bazı hödükler bakıyor kadın susuyor niye susuyorsun ulan deyip olaya dalıyor yani it herif karşılık istiyor.(gerçi adamın niyeti dövmek sussada,karşılıkta verse döver iki durumdada)
Kadına Şiddet Uygulayan sahsiyetler ki ben bunlara erkek diyemiyorum sadece kadınlara bunu yapabilen sokakta bir kişi hop bilader dese tabanları poposuna vurarak kaçan kişilerdir.
küfür konusuna gelince
bazıları abartılmış mesela uyuz bunu sevgilimle ben bile bazen konuşurken kullanıyorum.oda bana kullanıyor.
fakat diğerleri seni dağa kaldırırım,seni satarım,o....sun,k....sin,bilmem ne diyen erkek
cidden erkeğin o.....sudur.kusura bakmayın ama kadının değil erkeğin o....sndan korkulur.neden derseniz o işi yapan kadın kenara çekilir susar.ama erkek yayar.
sür lisan etmişsek affola içimden yazmak geldi yazdım konuyu açan ve yorum yapan dostlara teşekkürlerimi sunar iyi İF'ler dilerim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver