gerçek hayatta kedi gibi olup sanal aleme daldımı kendini polat alemdar sananlardan/kurtlar vadisini izleyip beline silah takanlardan(kuru sıkı)/klavye delikanlılarından/sanal alemi lekeyenlerden/irclere saldırmaya çalışanlardan(lamerlerden)/sevgilime her zaman bir saniye dahi bekletme yazdığım anda hemen cevapla demekten(hiç dinlemiyor)/sevildiğini bildiği halde beni seviyormusun HAYATIM?!!! seklinde sorulmasından/yeni saç stilini fark etmediğim için kızmasından (fark etmişimdir ama iğrenç olduğu için söylemememisindir halbuki)/sevgilimle karşıdan karşıya geçerken hep tehlikeli tarafa alınmaktan/gene karşıdan karşıya geçerken bu yol benim uleyn edasıyla yürüyüp yanımdaki kızı gözüyle yiyen sonra bıyıklarını buran ve gözünün üstüne yumruk yeyince kedi gibi olan hanzolardan/otobüste dedikodu yapan kahkaha ile gülen kızlardan ve erkeklerden/koltuk altı temizliğini yapmayıp kısa koll kıyafet giyen ve umarsızca bu pisliğini insanlara gösteren hödüklerden/hemen geliyorum bekle deyip saatlerce bekletenlerden/biz sizi sonra arayacağız diyen iş verenlerden (hiç aramazlar)/yeğenimin onu kucağıma almam için çırpınmasından kucağıma alıncada her tarafımı salya yapmasından bazen özellikle siyah giyindiğimde üstüme kusmasında/Sanalda Adres İsteyip ağzını burnunu kıracağım deyip küfürler savuran ama adresi aldığı halde gelmeyenlerden/yalancılardan/iki damla kanı namus sanıp 2 damla kan ile namus olsaydı vucudunda 2 litreden fazla kan olan insanın namussuz olmayacağını bilmeyenlerden/kadınları sadece cinsel obje olarak görenlerden/Sanalda Sevgili Olanların Duygusal değilde sadece cinsel birliktelik için sevgili olduklarını sananlardan/dul kadınlara yaşı küçük sübyanlara göz koyan adilerden/bir sevgilisi varken 1 tane daha isteyen kendini yakısıklı sanan sözde PRENSLERDEN/kabuğuna çekilmiş kurbağa prensini bekleyen sözde PRENSESLERDEN/bu sözleri içimden gelerek yazmaktan ve Bu kadar çok konuşmuş olmaktan.....
NEFRET EDİYORUM