Cevap: 6 asker Şehit
Aslında kızgınlıgımı öfkemi döküyordum bu habere. Ama aklıma yine sabretmek düştü.. Biraz uzun bir cevap olacak belki ama en iyi bu anlatacaktır.. Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır parlayacak!
O benimdir, o benim milletimindir ancak! " Korkma Türk Evladı. Sen Gücünü Gökteki Hilal'den ve Parlayan Yıldızdan Alıyorsun. Cekinme Türk Evladı, Çekinirsen eğer üzerine yürürler. Allah gökyüzündeki Hilal ve Yıldızı Söndürmediği Sürece Senin Varlıgın da Devam Edecektir.. "
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet, bu celâl?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal.
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklal.
" Kızma Bayrağım Bu Aciz İnsanlara. Sen Yücesin, Sen Büyüksün Senin için Her Zaman Gider Bu Millet Ölüme. Sen Var Oldugun Sürece Devam Edecek Bu İstiklal.. " Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. " Biz Seninle Aşmadıkmı Engelli yolları. Biz Seninle Var olmadık mı Kan döke döke.. Bilirsin Kızgın Anlarımızı.. Ben O Günleri Ara Ara Hatırlar Güç Alırım. Sesim Yeter gavur Evladının, Şerefsizin Dize Gelmesine.. "
Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar.
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?
" Ey Bayragım.. Biz ki 7 düvele Hükmetmiş Ataların torunlarıyız. Hiç Bir Güç Varolmanı Senin Dalga Dalga Savrulmanı Engellleyemez.. İçin Rahat Olsun Bayragım.. Vatan Sağolsun.. " Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. " Sabr Et Sen Türk Evladı.. Savun Kanını Akıt. Alçaklara Şerefsizlere Bir Avuc Topragını Bırakma.. O Bir Avuc Toprakta Kaç Tüyü Bitmemiş Yetimin Şehidin Hakkı Var. Sahip Ol Vatanına, Milletine, Bayragına ve İnancına.. "
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
" Her Adımın da Tekrar Tekrar Hatırla.. Kurtuluş Savaşını, Malazgirt Zaferini, Canakkale Savaşını, Sarıkamış'ı.. Kolay mı kazanıldı Bu Topraklar.. Aldanma Göz Boyayan Hayallere, Kanma Şerefsizlerin Güler Yüzlerine.. Sen, Kimsin? Sen Kimin Torunusun? Geçmişine Bak! Bırakma Bu Vatanı!
Ben kendimce Değerlendirdim.. Bir iki capulcuya pay biçirmek için kazanılmadı bu Vatan.. O Şerefsizlerin Sonunu Onların Yok Oluşunu Görmek İstiyorum.. Eğer ki Hakettikleri Cezayı Vermeyen Bir Devlet, Bunlara Göz Yuman Bir Millet Yaşayacaksa Bu Topraklarda. Attıgı Her Adımda Canlarını hiç Düşünmeden Feda Eden Milyonlarca Şehidimin Ahına Azabına Tutulsun!..
Sen Şerefsiz Evladı Sen Varya Bir bok olamazsın. İstediğin Kadar Didin İstediğin Kadar Yırtın. Senden Korkan Senden Beter Olsun. Atarı Olan Varsa Beni Bulsun! Alayınıza REST!
__________________ ...yoruldum patron! " |