Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Temmuz 2010, 18:51   #2
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vintage erkek nedir? Artıları eksileri nelerdir?

ARTI: İyi ev terbiyesi almıştır.
Ama birkaç yıl boyunca bir kadınla aynı evi paylaşan erkek öyle midir? Bu tip bir erkek tertemiz bir banyonun ve temiz çarşafların ne anlama geldiğini çok iyi bilir. Bu yüzden sizden daha titiz olmasına hiç şaşırmamalısınız. Birden bir el bezi alıp masayı silmeye başlayabilir. Böyle bir durumda yapmanız gereken şey, onu böyle güzel eğitmiş bir kadına minnet duymaktır.

Biraz da insanın kendi içinde bitiyor. arslan yattığı yerden belli olur. ben rahatsız olurum düzensizlikten ve temiz olamamktan. ben bekarım, evimede gündelikçi almam kendi temizliğimi kendim yaparım. Sabah kalkınca evimi havalandırır, çiçeklerimin suyunu veririm. Tozumu alirim, süpürgemi yaparim, viledaya tutarim, ara arada radyomu açar oynarim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zaten evime de gelen hiç bir bayanı bekar evi olduğuna inandıramamış biriyim bu konuda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tek dedikleri kelime bora bu ev kimin cabuk söyle
Zaten sofrayı kurmada yardımcı olduğumu görünce inanmaya başlıyorlar evin benim olduğuna
Hiç bir bayandan da eğitim almadım, kirli bir yerde oturmaktan rahatsızlık duyarım. Evin havalandırılması önemli, temizliği önemli aksi takdirde bireylere hastalıklar için zemin hazırlamış olur.

Konu Bora tarafından (18 Temmuz 2010 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet