17 Temmuz 2010, 14:46
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| forumda tcl 'si var mı diye aradım fakat bulamadım
Merhaba İF kardeşlerim, ScanX botunu kurmuştum, Editlemeler yapmak renk katmak istedim. SaW hocamız, teknik destek vermediğini belirten bir makale yazmış, görmedim, şimdiden kusura bakmasın.
Scanx Koruma Botunu Kaldırdım, Security Güvenlik Botunu Kurdum.
İstediğim tcl 'ye gelince Security koruma 'ya, bir tcl eklemek istiyorum, ScanX in gibi gelen global operatörlerin hangi konuma geçtiklerini haber verecek, bir tcl istiyorum en altta kodları verdim zaten, ona benzer bir tcl yazıp, conf 'a entegre edip, yaptıramaz mıyız Security botuna. Ancak ScanX 'de bazı sorunlarla karşılaştım; , kanal süper operatörü (&) konumuna geçti. , kanal sahibi (~) konumuna geçti.
bunda sorunla karşılaşmadık, sadece +a ve +q da sorunla karşılaştık, karşılaştığımız sorun da; Nick , kanal operatörü (@) konumuna geçti. İstediğim şekil : Nick , özel kullanıcı (+) konumuna geçti. Nick , kanal yardımcı operatörü (%) konumuna geçti. Nick , kanal operatörü (@) konumuna geçti. Nick , kanal süper operatörü (&) konumuna geçti. Nick , kanal sahibi (~) konumuna geçti. ScanX'deki Kodlar: PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if {$mode == "+a"} { if {$victim == $botnick} { return 0 } putquick "PRIVMSG $chan 12 $victim , 2kanal süper operatörü 14(4&14)2 konumuna geçti." putquick "NOTICE $victim 2 Yetkili olduğunuz kanallarda; kullanabileceğiniz komutları görmek için özelime 4!7komutlar2 yazın." } if {$mode == "+q"} { if {$victim == $botnick} { return 0 } putquick "PRIVMSG $chan 12 $victim , 2kanal sahibi 14(4~14)2 konumuna geçti." putquick "NOTICE $victim 2 Yetkili olduğunuz kanallarda; kullanabileceğiniz komutları görmek için özelime 4!7komutlar2 yazın." }
Bu şekil ScaNX'de; tcl renkleri ile de denedim, netice de yine sadece virgül çıkıyor arkadaşlar. Security de farklı yolu var ise, farklı yolu aynı yol ise; aynı yolu sizlerden rica ediyorum. Security Koruma Botu 'na bu ekleme için yardım eden dostlarıma şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla. İyi İF 'ler dilerim. |
| |