16 Temmuz 2010, 14:58
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: mIRC Bağlanma sorunu
| MasteR06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bu tür sorunlar çoğunla dns çözümlenememesinden kaynaklıdır böyle bir sorun olduğunda modeminizi resetlerseniz girişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.ayrıca bu tür durumlarla karşılaştığımız ikinci sebep ise sunucuda adminlerin göremediği saldırılar bu tür saldırıları biz roottan görüp korumaları aktif ettiğimizde sunucuya olan bağlantı hızı yavaşlıyor ve girişlerde gene sorun yaşanıyor yaşanabiliyor.suana kadar hiç başıma gelmedi bu durum ama bir kaç shellde çalışan dostlarımızdan aldığımız sikayetleri araştırdığımızda ortaya bu sonuç çıktı.umarım yardımcı olabilmişimdir iyi çalışmalar
| Teşekkürler Master, dediklerinde haklı olabilirsin lakin, DNS ayarlarına baktım benimde aklıma gelen sebeplerden biriydi DNS hatası modem resetledim sonuç aynı. otomatik DNS kullandım sonuç aynı farklı DNS yazdım yine değişmedi birde şu var tamam belki dediğin gibi Sunucu korumalarıyla alakalı fakat farklı bi arkadaşım bağlana biliyorken ben bağlanamıyorum. Neyse artık bağlandığım da ilgili kişilere sorarım birde, farklı fikir yada düşüncen varsa yazabilirsin. Teşekkürler yardımın için iyi IF'ler. |
| |