|
glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yukarıda yazıda acıkca belirtmiş kardeşimiz ;
Mantıksal olarak hareket edersek bota kapan dedigi zaman bot kendi kendine /quit veya /exit komutunu uygulayarak kapatır. Bunuda sadece botun master'i yapar diye belirtmiş basit bir acıklamayı anlamamana şaşırdım.Evet Kodlar forumlarda olan kodlardır belki ama Emrax sonucta kendide kodlar yazıp botun içine koymuş. zaten yazdıgı ilk paragrafı dikkatli okursan adam dememişki herşeyi ben yaptım ben ettim. Adam gerekli kişilere teşekkür etmiş gersini size bırakmış. Kardeşim güzel calışma inşallah daha iyilerinide yaparsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ßen O'yapti veya Kendisi Yazdı diye birşey soylemedim gLu arkadasim. Ben eliştiri Yaptim sadece mantıgını ogrenmek istedim. goruyorum orada Emrax yazmis bazı yerleri ama ben !kapan mantıgını cozmeye calısıyorum. Bence Sacma bir eklenti. Tabi sizin hosunuza gidebilir ama bende eleştiri yapmaya ozgur biriyim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Orda Not dusmusum dikkat edersen emegine saglık diye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ßu İnsan buraya koyduysa bu Botu Hem eleştirye acık olacak hemde guzel sözlere. Yinede diyorum Emegin gecmis emegine saglık.