Cevap: Burcuna Göre Gelinliğini Seç
BOĞA 20 Nisan – 20 Mayıs Hayalindeki gelinlik: Yumuşak, akıcı menekşeler veya kadife leylaklarla süslü kabarık bir gelinlik… Mücevher: Zümrüt, mercan veya gökkuşağı renginde kıymetli taşlar.
Bunun dışındaki herhangi bir cuma akşamı veya öğleden sonrası tam size göre. Düğün: Karanlık, mumlarla ve çiçeklerle süslü bir ortam; tabii biraz da romantizm.
Hayalindeki balayı: Okyanusta açılan lüks birgemi seyahati veya teknolojiden uzak bir mağara deneyimi. Düğün hediyesi: Boğa kadınları iyi stoklanmış mutfaklardan hoşlanırlar. Bu yüzden, utanmayın ve her şeyden iki tane alın. Eş olarak Boğa: Her şeyden önce Boğa kadınları kendilerini güvende hissetmek isterler. Eğer finansal olarak bu güven sağlanırsa, kendisi bunu fark edecek ve geri kalan işlerle ilgilenecektir. Fakat bu Boğa kadının para kazanmayacağı anlamına gelmemelidir. Sizi ne bekliyor? Şimdiye kadar evlilikler hakkında neler öğrendiyseniz, bunu gerçeğe dönüştürme zamanı geldi. Size tek gereken biraz cesaret! Bana uyanlar : Gün: Mümkünse 10 Ekim-21 Kasım arasında bir düğün organizasyonundan kaçının Evet kesinlikle bu aylara karşı alerjim var nisan mayıs gibi istiyorum millet oynarken terlemesin! Ve üşümesin ! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eş olarak Boğa: Her şeyden önce Boğa kadınları kendilerini güvende hissetmek isterler. Eğer finansal olarak bu güven sağlanırsa, kendisi bunu fark edecek ve geri kalan işlerle ilgilenecektir. Fakat bu Boğa kadının para kazanmayacağı anlamına gelmemelidir. hı hı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizi ne bekliyor? Şimdiye kadar evlilikler hakkında neler öğrendiyseniz, bunu gerçeğe dönüştürme zamanı geldi. Size tek gereken biraz cesaret! O cesaret bende varda damatta yok sanki taktıramadım yüzüğü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D (zamanı var) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |