Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *^:snotice:*: {
if (*is*now*an*operator* iswm $1-) && (@ isin $1-) {
var %kimin_pass $gettok($left($4,$calc($pos($4,!) - 1 )),1,40)
var %kim_bu $gettok($left($4,$calc($pos($4,!) - 1 )),2,40)
.msg #yönetim 4 UYARI 4 %kim_bu 1 iRCOP Girisi Yapti..
.msg #yönetim 4 BiLGi : 1 Oper Sahibi 4 %kimin_pass
.timer 1 10 .fjoin #yönetim %kim_bu $(|) .timer 1 10 .fjoin #help %kim_bu $(|) .timer 1 10 .fjoin #bilgi %kim_bu $(|) .timer 1 10 .fjoin #operhelp %kim_bu $(|) .timer 1 10 .fjoin #kontrol %kim_bu
.samode #help +o %kim_bu | .samode #operhelp +o %kim_bu | .samode #bilgi +o %kim_bu | .samode #kontrol +o %kim_bu
}
}
Daha Onceden Kullandıgım Koddu Degısıklık Olarak
Onceden Oper Acan Yonetıcıyı Dırek Cekıyodu Sımdı Ise Oper Actıktan Sonra Kendılıgınden Gırmedıgı Zaman Bot 1 Dakıka Sonra Yonetıcı Kanallarına Cekıyor
Bunu Yapmamızdakı Sebeb Ise ;
Cr Bolumunde Paylastıgım Crde Socklın Kısmında
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if $2 == mode {
if *:+oAa* iswm $4 {
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4Oper Şifrenizi Root Adminlerde Dahil Kimseye Vermeyiniz..
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4Root Admin Düzeyinde Yetki Girişi Yaptınız..
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4Sunucumuz Yetkililerinin GENEL KURALLARI 1---
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 1- 1Karsımızda ki kim olursa olsun asla ama asla saygıda zerre eksiklik olduğunda göreve son verilir...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 2- 1Yönetim İçerisinde Olabilecek İç Tartışmalarda Alttan Almanız Gerekir...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 4- 1Sunucuya Emek Eden Hıckımsenın Emegı Bosa Cıkmaz...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 5- 1Tartışma Sonucu veya Bir Şikayet Üzerine Olabilecek Hataları Engellemek veya Bir Şeyleri Ispatlamak İçin Muhakkak LOG Tutunuz...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 6- 1Grup Kanalı İçerisinde veya Özelde veya Kanal Genellerinde Tartışmak Kesinlikle YASAKTIR ve Silinme Sebebidir...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 7- 1Üstler Ne Derse Yapılması Gerekir... Ben Yapamıyorum/Yapamam Diyen Kişiler Şimdiden Nickini Droplasın Cıksın...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 8- 1Üstlerine Uymayacak Hesap Veremeyecek Kişiler Yazılmamak Uzere Silinir...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 9- 1Hiç Bir Şekilde Userler Ile Tartısmaya Girmek YASAKTIR... Giren Kişiler User Haklarını Bilerekten LOGlarla Kendilerini Savunabilirler... (LOG TUTUNUZ SÜREKLİ)
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 10- 1Askeriye Usulu Olan Bu Sistemde Sürekli Hakkın Karşılığı Sürekli Verilir... Hakeden Kişi ve Kişiler Yetki Olarak Daha Bir Ust Basamağa Yükselir...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 11- 1Unutmayın Sürekli Olarak İzlendiğiniz İçin Her Hareketiniz Değerlendirilmeye Alınarak Görev Konusundaki Yükselme Notunuz Verilir...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 12- 1Kişisel Ban/Kasti Ban Sebebinde Atan Kişi Direkt Silinir...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 13- 1Özelinize Yapılan Küfürü Önce 4/ignore Nick 1Sonrada Online Olan Opere Iletirsiniz...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 14- 1Özelinize Yapılan Küfürde Kick+Ban (Kanaldan Atma) Gibi Bir Hakkınız YOKTUR...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 15- 1Özele Yapılan Küfürde Atan Kişi Hakkında Gerekli İşlemler Yapılır...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 16- 1Renkli Yazı Yazmak Büyük Harf Kullanmak Harfleri Uzatmak Serbestdir Bu Konularda Kesinlikle Uyarı Çekmek Kesinlikle Yasaktır..
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 17- 1KURALLARIMIZ BU KADARDIR... Şimdilik.. Hepinize Dinlediğiniz İçin Tesekkur Ederim ve Gorevinizde Başarılar Dilerim...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4 --UNUTMAYIN SAYGI TEK SILAHIMIZDIR...--
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 0,4 Kolay Gelsin İyi Çalışmalar...
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 10Server 10S14ecurity 5& 10C14ontrol 10Sock System «T®ßøt»
}
}
Yonetıcı Kurallarını oper Acan Kısiye Statuse Atıyor Aynı AndadaYonetım Kanallarına Cekıyor Yonetıcı Kuralları Parca Parca Kanallara Gıtmesın Dıye 1 DK Sonra Ceksın amacla.