|
aXiPrenS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Güzel konu güzel yorumlar fakat birde bu köpeklerin madurları var onlarıda hiç sayamayız tabiki Pitbul canavar deyil sahibi onu canavar yapıyor ama malum TRÜKİYE'de genel olarak dövüş için yetişdiriyorlar bunuda göz ardı edemeyiz şurda varki en vahşi kangal karabaş akbaş en vahşisi bile bir insan parcalamıyor bebek cocuk öldürmüyor ne kadar Canavar yetişdirirsen yetişdir en fazla ısırıyor hepsi bu ama pitbull patlamaya hazır bir bomba acık olayım bende karşıyım pitbull'a yanlış anlaşılmasın besleyene saygım var ama o köpekler hani nasıl derler canavar olmayı bekliyor en ufak bir harakettede canavar oluyor ya kangal ? ya karabaş ? ya akbaş ? ben duymadım duyan varsa'da yazabilir hiç bebek cocuk öldürdügünü duymadım işitmedim pitbull'mu yüzlerce duydum dünya genelinde bebek cocuk öldürdügünü bırak bebek cocugu yetişkini öldürdügünü Saygılarımla iyi if'ler.. |
Bakın bundan önceki mesajlarımda bunu anlattım o şekilde besleyenlere tabiki en ağır cezalar verilebilir, ama birde şöyle düşünün hırsızlar da bize zarar vermektedir, 50 - 60 tane hırsız için bütün insanlarımı öldürelim ?