BaRoN merak etme senden daha çok takip ediyorum ve hatta sana karşı daha da ağır konuşup benim köpeğimin senden daha akıllı olduğunu kesinlikle söylüyorum, isteyen arkadaşlar olursa hemen seni IQ testine sokup aynı doktorada köpeğimi göstermem ile doktorunda aynı cevabı vereceğine eminim.
----------
|
glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu havyanları Dövüştürenlerden toplasınlar hatta bu insanlara öyle bir ceza versinlerki yolda köpek gördüklerinde yollarını değiştirsinler..Bu hayvanlar hakkında pek bilgim yok işin acıkcası evet insanlarla uyumlu olabilirler ancak yırtıcı olmaları işin rengini değiştiriyor. Sonucta bu bir köpek insan olsa belki kelimelerle uyarabilirsin ama hayvan insan dilinden anlamıyor. Besliyen ve hiç bir şikayeti olmayan ve hatta köpeklerini evlatları gibi seven insanlar için talihsiz bir durum. Umarım gerekli düzenlemeler yapılır..
|
glu köpek dövüştürenlerden tabiki toplasınlar hatta sahiplerine 30 yıl ceza versinler buna hiçbirşey söylemem aksine desteklerim
|
Alıntı: |
jolly_joker:o o zamandı... bugun hep toplanmışlar şikayetçilere bugun gün doğdu ...köpeğim kızımla yatıyor suan 8 yasındakı kızımla sarmaş dolaş uyuyorlar suan bana panik yapıyosun diyen arkadslr duyrulur....çok doluyum kendimi tutamıyorum bu saate içimi dökecek bi yer yok üzgünüm..hee belirteyeim bu dünyada ikisinden başkada kimsem yok...
|
ama kimse bana bu adamın köpeğinin saldırgan canavar olduğunu söylemesin, herşeyin bir sınırı var.Ben yeniden önerimi tekrarlıyorum bu kararın altına imza atan bürokratların ve bu bürokratlarının en başlarının yaşama haklarının elinden alınıp bir hayvan barınağında uyutulmasını talep ediyorum.