Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2010, 20:04   #2
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Neden terör bitmiyor, daha iyi anlaşılır sanırım."

Alıntı:
Burada halk aşırı şımartılmış. İnsanların işini halletmeyince ya kaymakama gidiyor, ya da “Ben PKK'lıyım, seni vururum” diye tehdit ediliyoruz. Can ve mal güvenliğimiz sıfır. Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb. faturalar ödenmiyor.
Herkese ayda 150 TL çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk ultrasonda görüldüğü andan itibaren de mama ve bez parası ödeniyor.

Askerken bir ağacı kesmeye çalışıyorduk , bir kadın bize doğru koşmaya başladı , sizi jandarmaya şikayet edecem diye bağırıyordu. Üzerimizdeki askeri eşofmanları görüncede sizi kaymakama şikayet edecem diye bağırmaya başladı. Başımızdaki komutan sizce nasıl susturdu ? Yeşilkart sözü verdi , öyle sustu. Güneydoğu ve Doğu halkı kadar uyanık ve zeki bir halk yoktur. Ama saflığa ve akılsızlığıda toz kondurmazlar kendi üzerlerinde. Cahiller kandırılıyorlar diyoruz. Asıl biz cahiliz kandırılıyoruz. Güneydoğuda Jandarma karakolunda yaptım askerliğimi , karakolda nadir dururdum , genelde köylerde ve dağlarda pusudaydım. Kendimi, o köylü milletinin yanında salak gibi his ediyordum. Bu maili atan doktorun eline yüreğine bileğine sağlık. Duygulara tercüman olmuş.

İyi IF'ler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver