Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Haziran 2010, 09:37   #1676
sad33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İrc Giriş Şifresini KırdıLar

irc giriş şifresi kırılmaz diyenlere sadece gülüyorum... neden ? çünkü benimde bağlı olduğum kanala şifreyi kırarak sc5 yöntemiyle olsun botnetle olsun girip saldırı yaptılar ayrıca tcl botlara hukmettıler modlarla oynadılar.. bende hemen botların operlerini silerek önleyebildim ancak. irc giriş codede tamamıyle nerdendir bilinmez daha doğrusu ben bilemem ama çok büyük bi açık var benim serverimde giriş code 3 haneli idi unreal 3.2 version.. ve şimdi serverimde giriş kodunu kaldırdık ancak bu seferde sc5 saldırıları kaçınılmaz oldu bir çok korumalar olsun tcl bot olsun hepsini yaptım ancak tam bi verim alamadım.yine kaçınılmaz oldu sonuçlar.son olarak proxy.conf ayarladım tek tek üşenmeden hazırladım ve telnetten ekledim ancak bu seferde serverimde yurt dışından giriş biraz fazla oldugundan bundan çok etkilendim ve hala çaresini bulmuş değilim kendi çabamla bunalrın üstesinden gelmeye çalışıyorum bu dediklerime eğerki alternatif çözümler getirebilirseniz çok mutlu olurum ne yapmam lazım tam olarak siz veya siz ne yapardınız bu durumda. Kolay gelsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver