Bia'dan , Kuru köfte ve tel sehriyeli Pilav
Tel sehriyeli pirinc pilavi ve kuru köfte Malzemeler :Pilav icin.
2 cay bardagi tel sehriye
1 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 5 su bardagi pirinc
3-4 kasik siviyag Yapilisi : Tencerede yag kizdiktan sonra sehriyeli koyun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kararana kadar kavurun.
Akabinde önceden yikamis oldugunuz pirincleri icine koyun.Iyice kavurun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üstü kapanacak sekilde ilik su aktarin.Kaynadiktan sonra en kisik ayarda yarim saat'e yakin demlenmeye birakin. Malzemeler:Kuru köfte icin. 1 Kilo köftelik kiyma.
1 orta boy sogan
2 ufak dis sarimsak
yarim islanmis ekmek ici
1 yumurta
Tuz/karabiber/pulbiber
Maydonoz Yapilisi : Soganlari rendeleyin derin bir kaba koyun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. pesi sira Kiyma - ekmek ici - yumurta Vs.
Iyice yogurun .Az dinlenmeye birakin 10 dakika kadar.
Akabinde ufak ama uzunca sekiller halinle getirin.
Kizgin yagda kizartin. Afiyet olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |