Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Haziran 2010, 21:41   #6
nO`pAniC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gazze'ye 6 yeni gemi

IHH, müthiş bir iş başardı. Neredeyse tüm dünyada İsrail'in yaptıkları kınandı ve meşruiyeti tartışılır hale geldi. Dünya halklarının nefretini kazandı. Ve bunların en önemlisi 'açık hava hapishanesi' durumunda olan Gazze halkı dünyanın gündemine girdi. Gelen tepkiler neticesinde İsrail, ambargoyu hafifletme kararı aldı. Bedel ödenmesi gerekiydu ve o da ödendi. Allah (cc) şehadetlerini kabul etsin.

Yeni gemiler Gazze yolunda ve bunun devamı da gelecek. İnşaAllah, ambargo delinecek ve tamamen ortadan kalkacak. Devletlerin yapamadığını, sivil insanlar örgütlenerek yapıyor. Ne güzel bi hareket. Destek olalım, dua edelim..

xklanx Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İsrail'in Yaptıkları Bu Ülkenin İnsanlık İçin Ne Kadar Tehlikeli Olduğunu Açıkca Göstersede İHH Adlı Derneğin Bunları İnsanı yardım İçin Yaptığını Düşünmüyorum.Nasıl Olurda Bir Vakıf DEVLET'ten İzinsiz Bu Kadar Başına Buyruk Davranabilir Anlamak Mümkün Değil.

1. Senin baktığın pencere, İsrail'in ve yandaşlarının baktığı pencere arkadaşım!
2. İHH, Birleşmiş Milletler dahil uluslarası kuruluşlarca tanınan bir yardım kuruluşudur.
3.İnsani yardım kuruluşları, devletlerden izin almak zorunda değillerdir.

Müslüman bir Türk olarak zalimin zulmune dur demelisin, demeliyiz. Devletlere rağmen!..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver