17 Haziran 2010, 22:06
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Adını sen koy ~*
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. -ben gideyim -biraz daha kal lütfen -kalmam acını artıracak diye korkuyorum -gitmen dindirir mi sanıyorsun ? -belki.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Biliyorum beni sarhoş sanıyorsunuz!... Saçma! Yani... ben fena halde sarhoşum, ama sorun bu değil; ben içkiden sarhoş değilim. Sizi görünce içki başıma vurdu.. Dostoyevski - Suç ve Ceza Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. seni yitiriyorum, çok karanlık bir anda... birden uyanıyorum, bakıyorum aydınlık; uyuyorsun yanımda, güzelce.... "Özdemir ASAF" Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ''Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?'' ŞEMS-İ TEBRİZİ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Toprak kokar avuçlarım , kan kokar. Ben hoyrat gecelerde boy atmış fidan, Boz bulanık sularda yıkanmış , arınmışım. Geceleri çok yakınım yıldızlara, ...Işığa çıkınca bir karışım. .. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Aşk da tıpkı elif gibidir,isminde gizlidir,ama okunmaz.O olmadan da besmele sese gelmez.. O her şeyin içindedir ama hiçbir şeyde görünmez. .. *Mevlana Celaleddin-i Rumi* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Alinti
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |
| |