Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2010, 00:43   #14
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nereye Gidiyoruz.

*Gunah Keçisi hukumetler değildir. Gunah kecisi baştakiler değildir. Dünya üzerinde kişi/kurum yada kuruluşlar bizim düşünce yapımıza karışamazlar değiştiremezler. Biz Osmanlı gibi davranmak istiyorsak öyle davranalım yok biz Batıcı gibi davranıyorsak öyle davranalım. Biz Batıcı olup hukumet bizi bu hale getirdi dersek yalan söylemiş oluruz. Şu varki Hukumetleri Vezir edende halk rezil edende. Halk isterse Hukumet'i al aşagı eder.
* Konunun Geneline binaen ; Unutulmuş yüzlerce gercek var bunları gördükce gururlanıyoruz görmeyince hiç bir araştırma geregi duymuyoruz. Bizim Milliyetciligimiz , Armut pişip agzımıza düşünce aklımıza geliyor. Yani biz hiç bir zaman milliyetci olamadık. Şehit verdigimiz sıra En alaa milliyetci olur bazıları şehitlerimizin acısı unutulunca Batıcılık oyununa devam. Bu Şekildemi Osmanlıyı ayakta tutacaksın ? Sen böyle davranacaksan bırak osmanlıyı Türk bile deme kendine.. Burada Sayfalar dolusu insanları gururlandıracak şeyler yazarım ama gerek yok. İnsanlar tarihlerini araştırarak ögrenmelidirler. Araştırmak demek Forumda biri konu acsında okuyayım değil, Gidip kaynagını ben bulayım demektir. Şuan ülkemizde Osmanlıya Düşman olan gerici bircok zihniyet var bu zihniyetler varr oldugu sürece Osmanlı ruhu ve ahlakı Türkiyenin ruhu ve ahlakı olamaz. Özellikle İşe en başta İlk Okullarda ögretilen bilgilerle başlanmalıdır. Nereden ve Nasıl geldigimiz Ne için bunca savaş yaptıgımız anlatılmalıdır. Ama yok bizim kitaplarımız Osmanlıyı gerici ve Türkiye için Tehtid olarak sayıyor. O kitapları yazan serefsizler bilmiyorum kimin torunu ama sadece şunu biliyorum Osmanlı torunu olmadıkları kesin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver