Cevap: Erkek Beyni Kısa Devre Yapıyor
| BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Kadınların aleyhinde araştırmalar varsa sende onları ekle de görelim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Varsa lehinizde birşey ekle de onu da okuyalım, varsa tabii? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha ne denilebilir ki? Teşekkürler CtrL Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Iddialı konuşmalar sez(iyorum)/(mekteyim).Bir kere daha düşünüp öyle yorum yapardım ben. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sana inat bölümümü değiştirip,araştırmacı/gazeteci yaparım ona göre,kaçışınız yok yani. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |