IRCForumlari.Net tutturmuş rakip takımın erkekleri ile maç yapıcaz diye.. Hadi hayırlı olsun diyoruz ve başarılar diliyoruz..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ilk olarak bizim üyeler, maça giderken..
Lucifer,Ruhadam,Ivy, SeKeR`, Dila, FairyLike, Josephine,Difuzyon,Peri,Perius,Mavi$,BeLinay,Lady, Siyah,Ruj,Esra, SeRDaR406, glu, Akide,Axim, Coder,JuDGe,YapraK, XcLusive,GemLik,Satuk,Aze, Die,Rgx,Rohit,Luis
Ne kadar sevimli üyelerimiz var değilmi? Direksiyon başındakide GemLik saygıdeğer Co Adminimiz.
Her neyse biz gittiğimizde maç başlamıştı yinede hemencicik yetiştik ya o bile yeter bize. :p
Şimdi sizlere IF'in taraftar üyelerini tanıtayım;
Ilk olarak ben, Hesna. Nasılda heycanla bağırıyorum..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Diğer taraftarımızda FairyLike, çaktırmayın onun yüzünüde ben boyadım. :P
Ve sırada Josephine her zamanki gibi yüzündeki o şirin tebessümüyle poz vermiş..
Aaaa... Bizim Akide maça yetiştik diye duygulanmış ağlıyor.. Yapma Akide hepimiz burdayız işte.. :P
O da nesi?.. ExeL, She, SuNSeT'de bizim peşimizden maça gelmişler..
Ve buda genel bir görünüm.Gururla,coşkuyla bayrağımızı dalgalandırıyoruz.. Sağ baştan Lucifer,Ruhadam,Ivy, SeKeR`, Dila, FairyLike, Josephine,Difuzyon,Peri,Siyah,Ruj, Esra, BeLinay,Lady,SeRDaR406, glu,Akide,Axim,Coder,JuDGe,YapraK, XcLusive,GemLik,Satuk,Aze, Die,Rgx,Rohit,Luis,She,ExeL,SuNSeT,SibeLimm,Perius ,Mavi$,Ben..
Neyse bu kadar gevezelik yeter birazda aslanlarımıza bakalım neler yapıyorlar.. :P
Ileride TheKing'i görüyorum.. Hakemin yanında onun ne işi var:?
Orta sahanın ilerisinde de bizim Noyan,
Noyan'dan sonra top Aragorn'a geçiyor,
Aragorn ve karşı takımın oyuncusu olan Şeraafettin kafa kafaya vuruşuyorlar ve hakem penaltı veriyor..
Bizimkiler sırasıyla.. Sol baştan;Nickolas,Anatolia,huLk,gambiyetsiz..
Taraftar destekleri ve oyuncularımızın iyi oynayışlarıyla neyseki gol atılamıyor..
Maç bütün heyecanıyla devam ederken.. O da ne?..
Devil-BoYy topu arıyor.. Az ilerdede gambiyetsiz.. Az topa baksan?
huLk bir hızla yetişiyor DeviL-BoYy'a ve topu alıyor, karşı takımın oyuncusunuda bi güzel nakaauuvt ediyor.. :P
Ve son suraatlee kaleye yaklaşıyor.. Koşuyor koşuyor ko şu yooorrr... Ve GOOOOOOOOLLL!! Işte o an!....
Maçın bitimine çok az bir zaman kala tribünler huLk'un golüyle inliyor..
Antrenörümüz Mohikan'a bakın nasılda keyiflenmiş..
Ve işte maç bitti.. Bizimkiler sevinçten sahayı turluyorlar..
)
*Hem alıntı vardır hemde benim eklemelerim vardır..
Keyifli okumalar dilerim. :P