Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Haziran 2010, 11:01   #379
JosephiNe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

O'na buna söz etmeye çalışan göye kendini bi halt zanneden şahıs(lar) okusan dönüp acaba kendimemi yazdım yoksa bunu Onlara mı yazdım desen he birde sürekli yok sinir oluyorum yok işte bi halt değiller Eğri otur düzgün konus ilk önce bi bak kendine etrafındakilere savundukların yaptıkların çelişmiyormu nasıl insanlarsınız ya halen daha kalkmış laf edebiliyorsun he birde üstüne üstlük demiyormusun haklıyım birde yandaşlarından destek almıyormusunuz ne olacak etrafında çok olur elbet düzen belli herşey belli ne yapcak yani sana karşı kulvarda yarışacak değiller ya o biraz cesaret ister ki yok işte..Olanda belli zaten sana boyun eğeceğime kıbleye döner Allah'a boyun eğerim senin veya senin gibilerin gözündeki itibarım(ız) önemli mi sence he? Sanal da vezir reelde Rezilsiniz hepiniz sen ve senin gibiler tekrarlıyorum altını çizerek kendinizi hint kumaşı sanıp karşınızdakini çaput değerine koymayın nesiniz ne değilsiniz O'nu Allah biliyor yorum yaparken dikkat et de kendi açıklarını da verme ortaya..Bu kadarı da pes bilmeden yorum yap sizi Allah'a havale ediyorum en iyisini o bilir Sizin gibi mahlukatlardan uzak eylesin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver